• USV scoort voor het project “Renovatie Clubgebouw” tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’!

 • USV is druk bezig het fraaie, maar intussen ruim 40 jaar oude clubgebouw te renoveren. Het gaat om onder meer kleedkamers, toiletgroepen, dak en energievoorziening. Met dit renovatieproject willen wij het clubgebouw van USV weer volledig toekomstbestendig maken. Waarbij duurzaamheid voorop staat. Om alles te realiseren is veel geld nodig. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

  Binnenkort organiseert USV een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor het project “Renovatie Clubgebouw” . En jij kunt ons daarbij helpen!

  Op 3 november a.s. tussen 19:00 en ca 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor USV. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan het project “Renovatie Clubgebouw”  
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

  Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@unionsv.nl 

  Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het project “Renovatie Clubgebouw”  kunnen realiseren. Houd je telefoon op 3 november a.s. extra in de gaten!