• Voorjaarsbloemactie 2023.

  • Dit jaar werd de actie van de Supportersvereniging voor de 25ste keer gehouden op de zaterdagen 11 en 18 februari. Onze jeugdspelers gingen met hun chauffeurs, na een aantal jaren dat het niet kon, weer met fleurige voorjaarsbloemen in fraaie bakjes op pad. Dat deze deur-aan-deur verkoop zo succesvol was, hebben we niet durven hopen. Helaas hebben wij daarom soms nee moeten verkopen, omdat we uitverkocht raakten.

    I.v.m. het 25 jarig jubileum verkochten we ook voorjaarsbloemen bij USV. Waar naast de vele USV’ers, ook de gastteams genoten van het mooie weer en een bloemetje kochten.

    Wij willen alle verkopers, de ouders en spelers van de seniorenteams die chauffeur waren, Henk Snijder voor het leveren van de bloemetjes, Jordy die de prachtige flyer en reclame gemaakt heeft, de Supportersvereniging, USV en iedereen die we vergeten zijn bedanken voor al jullie hulp. Dankzij jullie is deze actie een groot succes geworden en zijn er zo’n 950 bloemetjes verkocht.

    De Supportersvereniging gaat het geld van de actie gebruiken voor de verdere verfraaiing van ons sportpark. Onder andere door de aankleding van het nieuw aan te leggen kunstgrasveld. 

    Henna Kragt, Mirjam de Weerd, Karin Bálint, Denise Spijker en Evelien Tuten.