• Wanneer leden of ouders /verzorgers het gevoel hebben dat zijn met hun vraag of klacht niet terecht kunnen bij leider, trainer of het bestuur. Of denken er samen niet uit te komen. Dan kunnen zij een beroep doen op de vertrouwenspersonen binnen USV. Zij zijn neutrale, integere personen die onbevooroordeeld naar situaties kunnen kijken. De vertrouwenspersoon heeft om deze reden geen betrokkenheid bij een bestuurlijke functie binnen USV. Even kort Linda en Hans voorstellen. 

  Sinds 2014 ben ik, Linda van Vlimmeren, een van de vertrouwenspersonen van USV. Naast het vervullen van deze functie werk ik als Praktijkondersteuner Huisarts GGZ (POH GGZ) bij een huisartsenpraktijk in Hoogeveen. Mijn passie voor het werken met mensen is meer dan 15 jaar geleden ontstaan. Ik ben begonnen als assistent begeleider in de gehandicaptenzorg. Daar werkte ik met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en met mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Uiteindelijk heb ik meer dan 10 jaar in de psychiatrie en verslavingszorg gewerkt als GGZ Agoog. Als POH GGZ geef ik kortdurende behandelingen aan mensen met uiteenlopende psychische klachten. 

  Daarnaast ben ik getrouwd en heb ik drie sportieve puber kinderen, die alle drie bij USV voetballen. Zelf ben ik een fanatieke hardloper en mag ik graag lezen. 

  Mocht u mijn hulp nodig zijn of gewoon een gesprek aan willen gaan, omdat het binnen USV even niet lekker loopt, dan ben ik te bereiken op het volgende mailadres: lindavanvlimmeren@gmail.com.

  Met vriendelijke groet,

  Linda van Vlimmeren

   

   

  Ik ben Hans Voskamp en samen met Linda van Vlimmeren vervul ik de functie van vertrouwenspersoon
  binnen USV. In het dagelijks leven ben rekendocent op het Deltion College binnen verschillende
  Welzijnsopleidingen. Ik heb daarvoor 17 j
  aar in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht, locatie leider
  en intern begeleider. In de tijd dat ik in het  basisonderwijs werkte ben ik enkele jaren vertrouwenspersoon
  geweest voor kinderen, ouders en collega’s.

  Ik trap af en toe nog een balletje mee tijdens de trainingen van de overige senioren. Ik heb enkele jaren in de
  selectie en de lagere elftallen gespeeld en in Verschillende werkgroepen/commissies meegedraaid.