• USV VR1 wint dik verdiend van ASC VR2


  • Nadat USV VR1 vorige week weer met beide benen op de grond was geland na de genadeloze afstraffing in en tegen Lemele (6-1!) was het de dames er alles aan gelegen om op ons eigen sportpark Hulsterlanden te laten zien dat dit slechts een incident was.

    Ook tegen ASC leek het in eerste instantie niet makkelijk te worden. Binnen 5 minuten werd door de tegenstander uit Dalfsen twee keer op de paal geschoten. Nadat USV van deze schrik was bekomen scoorde Eva in de 12de minuut na een assist van Romee de 1-0 en dit kantelde de wedstrijd volledig. ASC kwam er in het verdere verloop van de wedstrijd nauwelijks meer aan te pas, wat de verdienste was van USV die vanaf dat moment bijna alle onderlinge duels won. In de 27ste minuut wist Eva wederom te scoren door een fraaie steekpas van Romee en was het wachten op de beslissende 3-0 voor de rust, maar die liet nog even op zich wachten.

    USV kwam na de thee goed uit de startblokken en in de 4de  minuut scoorde Nicole na een fraaie assist van Lisa de 3-0. Door bij vlagen goed combinatievoetbal werd hierna de ene na de andere kans bij elkaar gevoetbald. Het enige verwijt wat USV VR1 deze middag kon worden gemaakt was dat de voorsprong niet verder werd uitgebouwd.

    Volgende week gaan we op zoek naar de eerste uitoverwinning tegen hekkensluiter SSA DVC Dedemsvaart.