• USV oefende bij WZC en vierde verjaardag.

  • Op bezoek in Wapenveld verloor USV zaterdagmiddag een oefenduel tegen het plaatselijke WZC met 3-0. Hoewel USV vrijwel de hele eerste helft achteruit moest, leek de rust toch schadevrij te worden gehaald. Maar in de extra tijd sloeg WZC alsnog 2x toe. Eerst door Chris van Lith en even later verdubbelde Mart van Beek deze voorsprong. Na rust draaide aan beide kanten de wisselcarrousel op volle toeren. Het spelbeeld veranderde er nauwelijks door. WZC was en bleef sterker. Henk Boerdam zorgde vlak voor tijd voor de 3-0 eindstand.

    Verjaardagsparty

    Waarna het tijd was om de 93e verjaardag van de club te vieren bij ‘t Witte Peerd. De feestelijke avond werd afgetrapt met de top-93 hitlijst, die door USV’ers zelf was samengesteld. Zo kwam er een bonte variatie aan muzikale genres voorbij. Uiteraard kon ook het USV-clublied rekenen op een hoge notering. Dankzij deze aanloop zat de stemming er al goed in toen DJ Wessel ten Brinke rond middernacht plaatsnam achter de draaitafel om de USV-party naar de kleine uurtjes te begeleiden.

    Zondag oefenen en darts

    Komende zondag is er opnieuw een ‘dubbelprogramma’. Dan op sportpark Hulsterlanden. Om 11.00 uur speelt USV een oefenwedstrijd tegen EMMS uit Slagharen. Om 13.00 uur gaat de 18e editie van het USV-darttoernooi van start. Iedereen kan meedoen. Kijk voor meer info op unionsv.nl.