• USV MO17-1 kampioen.

 • 18 december, de dag van de waarheid : gaat de MO17-1 vandaag kampioen worden in Lemelerveld ?

  2 weken geleden hadden onze meiden de een na laatste stap naar het kampioenschap al gezet, door te winnen van Den Ham, waardoor we op 22 punten kwamen te staan en alleen op doelsaldo nog in te halen waren door Heino.

  Dus vandaag was 1 punt in principe voldoende, maar de meiden wilden natuurlijk ook deze laatste wedstrijd winnen, zodat we zeker de winnaar van de competitie zouden worden !

  Na een paar zeer gespannen eerste minuten kwamen de USV meiden steeds beter in hun spel, maar de eerste beste doelkans was voor de spits van Lemelerveld , die alleen op onze keepster afging, maar door een cruciale redding van Lara, bleef het 0-0. In de 11e minuut scoorde wij met een afstandschot de 0-1. Tot aan de rust was het een zeer spannende wedstrijd met veel strijd aan beide kanten, alhoewel wij de bovenliggende partij waren en meerdere doelkansen creërden, maar de keepster van Lemelerveld stond steeds in de weg. De 2e helft was ook zeer spannend, maar we scoorde al redelijk snel een zeer mooie 0-2 door mooi samenspel. Daardoor kregen we wat lucht en gingen onze meiden nog beter voetballen. Nog even volhouden en het kampioenschap is binnen. Het eindsignaal, gejuich, ze hebben het gehaald. Toppers. Helaas door corona konden we nu nog geen groot feest en huldiging vieren, dus houden we dat nog even te goed.

  Wat een topprestatie van dit zeer leuke, spontane en talentvolle team, waar allerlei type speelsters in zitten, maar hun sterkste kracht is : het is samen een TEAM !

  Wat een seizoen hebben we nu al samen gehad, met goed voetbal, veel strijd, inzet en een zeer grote teamgeest, meiden die voor elkaar door het vuur gaan, hebben als resultaat gegeven, dat ze Kampioen zijn geworden !

  Super goed gedaan meiden van de MO17-1, we zijn trots op jullie ! 

   Het kampioensteam team.

  Maaike ten Berge, Lara van Berkum, Merle Brouwer, Lisanne Bruggeman, Lisa Grupstra, Elise Kimkes, Anne ten Klooster, Suus Kouwen, Sarah Kruise, Lotte Prins, Ellis Stolte, Sophie Stolte, Iris Strijker en Tirza Witvos (Trainers Hanno Vedder en Aaltinus Kruise)

  Esther Meekhof, Lois Kamerman en Leidster Marijke Kamerman ontbreken op de foto.