• USV JO11 kampioen in de hoofdklasse.

 • Dit team speelt al een aantal jaren samen, ze hebben zich in de loop van de jaren al flink doorontwikkeld als team en dus ook tot een volwaardig hoofdklasse team.

  Ondanks de Corona tijd zijn alle 9 spelers altijd super gemotiveerd en enthousiast als er gevoetbald moet worden. Wanneer er geen wedstrijd is wordt er getraind met het volledige team.

  De start van het Hoofdklasse seizoen….

  USV JO11-1 wordt ingedeeld in de Hoofdklasse met o.a. HHC Hardenberg, Rohda Raalte en SV Nieuwleusen. Voor USV en trainers best spannend. Voor de spelers uiteraard ook maar zolang er maar een wedstrijd kon worden gespeeld maakt het niet uit in welke klasse dan ook. Vanaf het begin van de 1ste fase van 6 weken werd al snel duidelijk dat er niet een tegenstander was die tegen het goede samenspel en de individuele klasse van USV op kon. De meeste wedstrijden werden gewonnen met dubbele cijfers.  (Doelpunten saldo van 62 voor en slechts 8 tegen).

  De 2de fase van de competitie kwam de Zweef uit Nijverdal bij de competitie in. En ook moest er gevoetbald worden tegen Rohda Raalte. Deze beide tegenstanders waren een uitdaging voor de spelers van USV. Maar door goed samenspel en doorzetten werden deze twee tegenstanders met 0 punten naar huis gestuurd. Uiteindelijk weer een prachtig doelsaldo van 63 voor en 14 tegen.

  En dus werd USV zowel de 1ste fase als de 2de fase KAMPIOEN IN DE HOOFDKLASSE.

  Voor de aankomende weken staat er een zaalcompetitie gepland, na de winterstop zullen de spelers van de JO11-1 weer verder voetballen op het veld, in afwachting waar en in welke HOOFKLASSE competitie ze mogen aantreden. Deze moeilijke taak ligt bij de KNVB.

   

   Het team van de JO11-1 bestaande uit 7 jongens en 2 meiden.

  Niels Bouwman; Chloe Wanders; Floris Verheij; Ties Ruinemans; Sarah Wanders; Lucas de Groot; Tijn v/d Hoek; Figo Mars; Jesse Schuurman (Trainers Remco Mars en Roelof Wanders)