• ’t Vazel doet ’t weer!

 • Vrijdagavond en zaterdag werd bij USV door in totaal 60 teams gestreden om respectievelijk de Hessenpoort- en de Combibokaal. 

  Het voetbaltoernooi van teams van het Zwolse bedrijvenpark Hessenpoort werd voor de 14e keer gehouden op sportpark Hulsterlanden en kende met de Zweedse meubelreus IKEA een nieuwe naam als winnaar. In de finale werd Altrex geklopt. Ferm, winnaar van de 2 recente edities van het toernooi, werd nu derde. Ook het team van Buisman plaatste zich voor de finaleronde, maar viel net buiten de prijzen.

  IKEA met de Hessenpoortbokaal..

   

  Het Combitoernooi werd precies 40 jaar geleden voor het eerst georganiseerd door USV en blijft een absolute hit op de activiteitenkalender. Dat bleek ook zaterdag weer met een vol deelnemersveld en een uitpuilend terras. De winst ging naar de toernooitijgers van meervoudig winnaar ’t Vazel. Klaas Engel Dienstverlening rook evenals vorig jaar aan de hoofdprijs, maar moest genoegen nemen met zilver. Team Wie Weet werd derde. De Supportersvereniging USV (4e) ging in de poule als een speer. Dat bleek uiteindelijk geen garantie voor een podiumplek. 

  Komende zaterdag 15 juni gaat junimaand = toernooimaand bij USV verder met het Accountancytoernooi. Aan deze ook alweer 18e editie van dit bedrijventoernooi doen 21 ‘financials’ mee

   

  't Vazel viert de Combi-winst.

  't Vazel viert de Combi-winst.