• Supportersvereniging USV ondanks beperkende maatregelen weer heel tevreden met resultaat verkoop voorjaarsplanten

  • Evenals dat vorig jaar, middenin de lockdown-periode, het geval was organiseerden de dames Henna Kragt, Karin Balint, Denise Spijker, Evelien Tuten en Mirjam de Weerd namens de Supportersvereniging ook in februari 2022 weer de jaarlijkse verkoop van voorjaarsplanten. En dat voor het 24e achtereenvolgende jaar.

    En zoals dat met de 23e editie ook al het geval was, was er ook nu met de 24e editie wederom geen verkoop aan de deur. Dus weer niet het gebruikelijke beeld dat de jeugd van USV  – samen met de chauffeurs - medewerking verleent aan deze traditionele actie van de Supportersvereniging door middel van deur-aan-deurverkoop. Ondanks het feit dat de corona-maatregelen enigszins versoepeld waren achtten de organiserende dames het niet verstandig om de verkoop aan de deur te laten plaatsvinden. Hetgeen door het bestuur van de Supportersvereniging een zeer verstandig besluit werd gevonden.

    Ondanks alle beperkende maatregelen besloten de organiserende dames de schouders er toch weer onder te zetten en voor het tweede achtereenvolgende jaar een verkoop te gaan organiseren, waarbij de bestellingen zowel telefonisch als via mail kenbaar gemaakt konden worden. Vervolgens kon de fleurige bestelling op vrijdag 11-2-2022 en zaterdag 12-2-2022 bij het USV-clubhuis afgehaald worden.

    Een groot compliment voor de organiserende dames want – ondanks de vele beperkende maatregelen – werd het gepresteerd om 338 plantjes te verkopen.

    Hoewel de dames met dit aantal zelf niet geheel tevreden waren is het bestuur van de Supportersvereniging van mening dat gesproken kan worden van een prachtig resultaat en een beloning voor wederom het creatieve denken van Henna Kragt, Karin Balint, Denise Spijker, Evelien Tuten en Mirjam de Weerd.