• Supportersvereniging USV beloont Top-verkopers van de Grote Clubactie

 • De Grote Clubactie was een groot succes en dat was uiteraard niet gelukt, zonder onze fanatieke verkopers bij de jeugd.  Daarom werden de verkopers, met de meest verkochte loten, afgelopen zondag in het zonnetje gezet. De rust van het eerste elftal liet, door een blessure van de scheidsrechter, even op zich wachten, maar toen was er dus taart voor het team met de meest verkochte loten, JO 7-1. Zij hebben namelijk 334 loten verkocht!!

  Daarna was het de beurt aan de top- 3 verkopers van USV!

  De meeste loten werden verkocht door Dion Brasjen, maar liefst 127 loten, gevolgd door Kim Bouwman en Finn Toussaint, respectievelijk met 102 en 57 loten. Zij werden dan ook blij verrast met een extra attentie, die uiteraard meer dan verdiend was.

  Ook had de voorzitter van de supportersvereniging, nog een medaille voor de 10 verkopers die 25 loten of meer hadden verkocht.

  Deze gingen naar: Dion Brasjen, Kim Bouwman, Finn Toussaint, Maaike Kouwen, Elin Schuurman, Menno Klein, Jens Cremers, Steffan Verkleij, Charles Bouma en Michelle Bouma.

  Hard werken is goed eten, dus toen eindelijk het laatste fluitsignaal klonk van het eerste elftal, was het tijd voor patat!

  USV is natuurlijk erg blij met deze prestatie en hopelijk doet jullie voorbeeld, volgend jaar nog meer kinderen motiveren om loten te verkopen!