• Steun USV met Rabo ClubSupport 2021

 • USV beschikt over een mooie accommodatie die door de vele vrijwilligers is opgebouwd en wordt onderhouden. De renovatie is vorig jaar van start gegaan en de eerste resultaten zijn al goed zichtbaar. Er is hard gewerkt. Zo is het dak goed geïsoleerd en zijn de eerste 4 kleedkamers alweer in gebruik genomen.

  Intussen zijn voor iedereen de competities voor iedereen weer van start gaan. Dit betekent dat we opnieuw veel materiaal nodig zijn. Maar nu om weer lekker te gaan voetballen. Denk aan nieuwe ballen, doelen, netten, hesjes en andere trainingsspullen. De Rabo ClubSupport 2021 is mede hiervoor een welkome bijdrage.

  Ook dit jaar geeft de Rabobank jou een kans om USV extra te steunen via het uitbrengen van je stem. Rabobank beweegt midden in lokale netwerken. Wereldwijd maar ook in Nieuwleusen. Ieder jaar weer.  

  Wie kunnen stemmen?
  Heb je een rekening bij de Rabobank Vaart en Vechtstreek? En ben je ook lid van de Rabobank? Dan heb je stemrecht en kun je 2 stemmen geven aan USV.

  Wanneer kun je stemmen?
  Vanaf 4 oktober tot en met 24 oktober 2021 kun je jouw stemmen uitbrengen via je Rabobank-app of de Rabobank-website.

  Wel een rekening, maar nog geen lid van de Rabobank?
  Voorwaarde om te kunnen stemmen is dat je lid bent van de Rabobank. Dat regel je heel makkelijk: Log in op je rekening >Kies: Zelf regelen >Kies: Lidmaatschap > Word lid.

  Breng je stem uit. En fijn als je dan aan USV denkt.   

  Alvast bedankt!!

  Sportieve groet,
  Michiel, Sander en Daniëlle