• Selectie USV schenkt opbrengst barcompetitie ‘t Witte Peerd aan Team Wink

 • Zoals inmiddels bekend zal zijn gaat Team Wink (bestaande uit 5 wandelaars en 3 fietsers) deelnemen aan de Tour du ALS. Tour du ALS houdt in dat de iconische berg Mont Ventoux beklommen moet worden. Het doel van deze uitdagende onderneming – die zal plaatsvinden komende  donderdag 13 juni - is zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS.

  De selectie van USV heeft deelgenomen aan de door Partycentrum ‘t Witte Peerd georganiseerde barcompetitie. De barcompetitie is een competitie, waarbij je als vriendengroep, (sport)team, buren met elkaar een avond kan organiseren in het café van ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. Hierbij krijg je een startbudget van € 100,- en krijg je van de avond zelf 20% van de omzet. Daarnaast valt er over het jaar 2024 een hoofdprijs te winnen in de vorm van een verzorgde vaart met André de Maalboer en Klaas Fosfaat!

  De selectie van USV heeft de volledige 20% van de omzet beschikbaar gesteld voor Team Wink. Op de foto wordt de cheque overhandigd aan Sanne Wink en Lieke Wink. De cheque laat het fantastische bedrag van € 1.850,- zien. Wat een prachtig gebaar van de USV-selectie!!

  Op de foto verder de USV-selectie plus staf én Arian Dijsselhof van ’t Witte Peerd en Marlon Nijlant, medewerkster van Arian.

  En dan zijn we er nog niet. Ook de winnaars van de eerder dit seizoen georganiseerde voetbal-quiz mogen niet onvermeld blijven. Zij hebben namelijk ook de gewonnen geldprijzen ter beschikking gesteld aan Team Wink. En die winnaars zijn:
  - Leon Kooiker en Swen Meesters.
  - Niels Kappert en Rowan van der Veen.
  - Remon van der Kolk en Marc Hoogenkamp.

  Een geweldig gebaar van deze quizwinnaars. Team Wink is stil van al deze giften en spreekt haar diepe dankbaarheid uit.

  foto: Marcel van Saltbommel