• Overlijden Egbert Boschman (1950 – 2022)

 • Wij ontvingen het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerde lid Egbert Boschman. Al veel langer wisten wij van zijn ziek zijn. Zo lang het kon was Egbert op maandag en vrijdag een gedreven vrijwilliger van de schoonmaakploeg van USV. Ook tijdens de jaarlijkse grote onderhoudsdag kon USV rekenen op zijn aanwezigheid. Telkens weer trots op het glimmende resultaat van alle inspanningen. Handen uit de mouwen om tijdens de koffie op even gedreven wijze de prestaties van Ajax en Feyenoord te analyseren. In vroegere jaren voetbalde Egbert zelf ook bij USV. In de jeugd en in de jaren ’70 in de lagere seniorenelftallen. 

  Egbert (midden) geeft samen met Max en Sieme de reclameborden een grote beurt tijdens de onderhoudsdag op sportpark Hulsterlanden. (foto: USV) 

  Daarnaast was Egbert in die tijd actief als trainer en leider van jeugdteams van USV. En niet te vergeten als begeleider tijdens de toen drukbezochte voetbalkampen van de KNVB in Zeist. Om de jeugd een weekje sport, spel en plezier te bieden. Egbert Boschman overleed woensdag 5 oktober op 72-jarige leeftijd. 

  Wij wensen Bartje, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Namens heel USV,
  Bestuur
  Bestuur Supportersvereniging USV

  Condoleance en afscheid 

  USV ontving een kaart van de familie. Zaterdag 8 oktober is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid tot condoleren aan huis: Hoefblad 32 in Nieuwleusen. De afscheidsbijeenkomst is op maandag 10 oktober om 11.00 uur in de Reestkerk, Oud Avereest in Avereest. Aansluitend is de begrafenis op de naastgelegen begraafplaats. Voor aanvang van de bijeenkomst is er van 10.30 tot 10.50 uur ook gelegenheid tot condoleren.

  USV C1, 1964. Met Egbert mid-mid achter de keeper. (foto: beeldbank Historische Vereniging Ni’jluusn van Vrogger)