Speler Statistieken

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
M. de Lang

USV uitgebekerd.

Zolang het in de wachtkamer van verzorger Ben Vonder drukker blijft dan op het trainingsveld, heeft USV een probleem. Ook voor het bekerduel tegen Colmschate ’33 moest trainer Theo van ’t Zand uitgebreid improviseren met de opstelling. Naast hem op de bank zaten vooral junioren.

Voor rust was het nog best een wedstrijd. USV begon fris en kon zeker in de beginfase goed mee met de gasten.  Met de klok op bijna een half uur was USV slordig achterin. Kevin Manenschijn werd vrijgespeeld en schoot uitstekend in (0-1). Ook de 0-2 van topschutter Jarmo van het Hof kreeg Colmschate ’33 vlak voor rust eigenlijk cadeau.  Na rust werd het steeds meer een wedstrijd van de jongens van USV tegen de mannen van Colmschate ’33.

Een ongelijke  strijd, waarin de score geleidelijk werd opgevoerd. In de 54e minuut besliste Wesley Hansler de wedstrijd definitief in het voordeel van Colmschate ’33. Toen ook nog eens USV aanvoerder Sander Schaeffer geblesseerd het veld moest verlaten, was het vuur bij USV helemaal gedoofd. Van het Hof, nog een keer Hansler en Jard Kamperman Leferink voerden de score op naar een alleszeggende 0-6. Zondag gaat USV voor de competitie op bezoek bij vv Sleen. Beide ploegen staan in het 2e rijtje in 3C. Een belangrijke wedstrijd. Dus worden er ook deze week overuren en wonderen  verwacht van verzorger Ben Vonder. 

 

 Voor rust zocht USV regelmatig de aanval. 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!