26-11-2017
2
3
USV

Speler Statistieken

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
P. Lemmen

USV doet het weer in extra tijd!

Feest in de bus bij USV! Hoezo draak van een wedstrijd? Niek Ekkelenkamp was het goudhaantje. Diep in blessuretijd zette hij zijn voet tegen een voorzet van Frank Kuiper en bezorgde USV de niet meer verwachte overwinning in een modderig Gieten (2-3).

USV had vanaf de aftrap het meeste balbezit. Maar deed er veel te weinig mee. Aanvallende acties kwamen nauwelijks uit de verf. Vaak door onnauwkeurigheid. Soms ook omdat USV op het beslissende moment voorin een mannetje tekort kwam. Gieten werkte hard, maar staat niet voor niets op de voorlaatste plaats. Dat ligt niet aan Denny Feiken. De centrumverdediger houdt van opruimen en deed dat zeer effectief. Zijn lange bal zette heel af en toe ook de Gieten aanval aan het werk. Uit het niets kwam de ploeterende thuisploeg in  de 21e minuut op voorsprong. USV was achterin niet attent en Stephan van Veen schoot raak. Buitenspel volgens USV, maar arbiter Lemmen zag het anders (1-0). Even later voorkwam de sterk keepende Martijn Scheper met een geweldige reflex zelfs een grotere achterstand. Met Swen Meesters voor Mathijs van Faassen koos USV na rust voor een wat meer aanvallende speelwijze. Maar het was stroef en het bleef stroef. Toch kwam USV in de 55e minuut langszij. Uit een corner viel de bal voor de voeten van spits Ron Meijerink. Met zijn 'verkeerde linker' klopte hij veteraan doelman Richard van Calker laag in de hoek (1-1). Terwijl beide ploegen maar bleven grossieren in verkeerde passes en misverstanden kwam USV in de 71e minuut op voorsprong. Eindelijk was daar wel een goed lopende aanval. Frank Kuiper speelde zich op links knap vrij en weer was Ron Meijerink trefzeker (1-2). Lang kon USV niet van deze voordelige stand genieten. Zeer matig verdedigen stelde Jacco  Martens in de 75e minuut in staat de gelijkmaker te scoren (2-2). En kon het grote foutenfestival nog alle kanten op. Gelukkig stond met Martijn Scheper de beste man van het veld bij USV in het doel. Want de lange en hoge ballen van Gieten bleven maar voor onrust zorgen achterin bij USV. En toen was daar weer minuut 90+3.  En ging USV, net als vorige week in Sleen, alsnog juichend van het veld. Door de belangrijke winst heeft USV wat meer lucht in het 2e rijtje van 3C. Zondag krijgt USV bezoek van het sterke CEC uit Emmercompascuum. Het duel tegen de nummer 2 op de ranglijst begint om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.

USV doelman Martijn Scheper houdt ook hier oog op de bal en groeide uit tot beste man van het veld.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!