29-09-2019

Speler Statistieken

Tijd Event QTY
71' 1 Dennis Westerhof

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
K. Hooijer

 Ruinen       DIO Oosterwolde  1
 
 

Ruinen blijft zonder puntverlies

29 september Ruinen – DIO Oosterwolde (0-0) 5-1

100% scoringskansen (1-1) 6-2
Hoekschoppen (4-3) 6-8
Scoreverloop
50. Jurgen Hoorn 1-0
56. Dennis Westerhof 1-1
65. Max Steenbergen 2-1
78. Elmar van Belkum 3-1
85. Anthal Horlings 4-1
90.+2. Max Steenbergen 5-1

Ruinen: Marnick Pinxterhuis, Alwin Dietz, Wouter de Jonge, Bram Snoeken, Thijs Lubbinge, Rody Lunenborg, Wouter Prins, Jurgen Hoorn (84. Arne Snoeken), Wilco Bult (46. Elmar van Belkum), Max Steenbergen, Jan Kruithof (63. Anthal Horlings).

Op een grasmat, die wonderbaarlijk goed was na de vele plensbuien, bepaalde Ruinen in het eerste gedeelte het spel, maar tot echte scoringsmogelijkheden kwam men eigenlijk maar 1 maal doordat het in de afronding telkenmale te slordig was en men bij het combineren ook aanhoudend in gebreke bleef. In de 10de minuut had de stand wel kunnen veranderen, maar Wilco Bult faalde met zijn vrije schietkans na een lange solo en nog in dezelfde minuut wisten 2 spelers van DIO bij een dubbele kans ook niet te scoren. Even later moest keeper Marnick Pinxterhuis gestrekt naar de hoek om de nog steeds staande 0-0 te handhaven. Bij goed gerichte schoten (zoals een vrije trap van Jan Kruithof) strandde Ruinen voor rust meestal op de goed neergezette defensie van de Stellingwervers.
De tweede helft deed de stand direct veranderen, want de ingevallen Elmar van Belkum gaf onmiddellijk goed voor en Jurgen Hoorn kon in alle drukte binnentikken: 1-0. Het veldoverwicht, dat Ruinen in de eerste helft had gecreëerd, was echter verdwenen en uit een vrije trap van Remon Oosterloo schampte Dennis Westerhof uit de eerste serieuze tegenzet met z’n hoofd de gelijkmaker binnen: 1-1. De gastheren toonden vervolgens veel vernuft en werden zeer trefzeker. Elmar van Belkum prikte binnendoor in het strafschopgebied en Max Steenbergen wist ondanks alle tegenstand de 2-1 te scoren. Met nog een klein kwartier te gaan kreeg Elmar van Belkum al tot 2 keer toe de kans om de wedstrijd op slot te schieten en na 77 minuten was het via hem daadwerkelijk 3-1. In de slotfase wist Elmar van Belkum vrij door te komen op de rechterflank, waar hij de ingevallen Anthal Horlings bij de tweede paal bediende voor de 4-1. Met gebruikmaking van de extra speeltijd kwam Ruinen ook nog op 5-1. Anthal Horlings lanceerde Max Steenbergen, die via de paal zijn tweede van deze dag aantekende. Hoewel de stand door de afgelastingen wel enigszins vertekent, heeft de v.v. Ruinen nu toch na 2 speeldagen de hoogste positie ooit in hun bestaan bereikt: koploper in de 3de klasse.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!