Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Martijn Wieldraaijer 1 53'
Tijd Event QTY
14' 1 Rene Terpstra
67' 1 Jesse de Weert

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
H. van Schepen

DIO – Trinitas (1 – 2)

Op een zonnig en warm sportpark Oostenburg was het Trinitas, dat met inzet en werklust de drie punten mee naar huis nam. In een matige wedstrijd ging er aan beide kanten te veel mis waarbij Trinitas probeerde om het de verdediging van DIO via de counter moeilijk te maken.

In de 6e minuut ging een schot van Yannick Akkerman hoog over en even later ging een kopbal uit een genomen corner door Trinitas naast. Door de fysieke kracht van Trinitas kon DIO moeilijk in haar spel komen en dit leidde in de 10e minuut al tot de openingstreffer. Uit een toegekende vrije trap aan Trinitas schoot René Terpstra de bal hard en laag in de uiterste hoek en bracht hiermee de stand op 0 -1 in het voordeel van de bezoekers. Verdedigend en qua opstelling van de muur was DIO zeker niet goed bij de les. De counters van Trinitas bleven gevaarlijk en ook bij een aantal vrije trappen moest keeper Giovanni Oldersma handelend optreden. Zo kon hij een in de 16e minuut toegekende vrije trap aan Trinitas oppikken en in de 25e minuut moest hij handelend optreden om een inzet van de doorgebroken Doeke van den Berg van Trinitas onschadelijk te maken. Uit een aantal aan DIO toegekende vrije trappen kon geen resultaat worden behaald, ook schoten van afstand gingen naast of over de goal van keeper Marcel Betten.
Aanvallend kon DIO vanmiddag geen vuist maken, het was niet zuiver genoeg en soms te slapjes. In de 34e minuut was Tim Dijkstra net te laat om uit een zuivere voorzet over rechts de bal binnen te koppen. Het spel ging op en neer waarbij Trinitas veelal als winnaar uit de duels naar voren kwam.

(ruststand 0 – 1)

Vanaf de aftrap in de tweede helft probeerde DIO de gelijkmaker te forceren. Dit lukte ook in de 50e minuut na een genomen corner. Het lukte Trinitas niet om de bal uit het strafschopgebied weg te werken en na een aantal malen inzet lukte het Martijn Wieldraaijer bij een scrimmage in het doelgebied en met de rug naar de goal via een hakje de bal in het doel te werken waarmee hij de stand op 1 – 1 bracht. Trinitas was hierdoor niet van haar stuk gebracht en probeerde weer met vereende kracht op voorsprong te komen. Gelijk als in de eerste helft was het spel van beide teams matig waarbij Trinitas echter op basis van inzet en doorzettingsvermogen de wil had om te winnen. In de 64e minuut leidde dit tot de tweede en wat later bleek ook de winnende treffer van de wedstrijd. Door de verdediging van DIO werd onvoldoende ingegrepen en door doorzetten van Jesse de Weert zette hij zijn team weer op voorsprong en bracht hiermee de stand op 1 – 2. DIO zette alles op alles om in ieder geval nog een puntje thuis te houden, maar met veel inzet hield Trinitas, met daarbij een zeer geconcentreerde en dirigerende sluitpost in de persoon van Marcel Betten, de voorsprong vast en ging in deze voor DIO teleurstellende wedstrijd met de volle winst naar huis.

Opstelling:

Giovanni Oldersma (keeper), Yorick Baron, Dennis Pen, Ype de Jong, Niels Lindeboom, Yannick Akkerman, Remon Oosterloo (76e Robin Bouland), Robin Bos, Tim Dijkstra, Martijn Wieldraaijer, Joska Nendissa.

Volgende week speelt DIO 1 de uitwedstrijd tegen Ruinen 1. ( 1 - 3 winst tegen USV)
DIO 1 zal dus vol aan de bak moeten om de punten binnen te slepen.
In Ruinen wordt er om 14:00 uur afgetrapt.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!