Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Halil Meral 1 6'
Fatih Eroglu 1
USV
Tijd Event QTY
1' 1 Frank Kuiper
19' 1 Ron Meijerink
27' 1 Frank Kuiper

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W.M. Modderkolk

USV wint bekerduel bij Ulu Spor.

Voor aanvang van het bekerduel was er 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan USV erelid Jaap van der Zee.  

 

Met een 1-3 zege bij Ulu Spor is USV  goed begonnen aan het bekertoernooi. Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan USV erelid Jaap van der Zee, had Frank Kuiper maar 20 seconden nodig om koppend de 0-1 te laten noteren.  De thuisploeg deed snel wat terug. Een moment van weifeling achterin werd in de 6e minuut met een fraaie boogbal afgestraft door Halil Meral (1-1). USV was en bleef  sterker en kwam in de 19e minuut opnieuw op voorsprong. Na een steekpass stond spits Ron Meijerink oog in oog met de doelman en rondde koel af: 1-2. Nog voor rust tekende Frank Kuiper  voor de 1-3 ruststand. In de tweede helft had USV riante mogelijkheden om de marge te vergroten, maar het vizier stond niet op scherp op de stroperige Zwolse kunstmat. De technisch vaardige thuisploeg kreeg ook nog wel wat kansjes, maar doelman Scheper bleef  attent. Zo werd de ruststand ook de eindstand: 1-3.

 

Zondag voor de beker tegen Balkbrug.

 

Vorige week oefenden  Balkbrug en USV nog tegen elkaar (1-4 voor USV). Zondag staat deze derby opnieuw op het programma. Nu voor de beker.  Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Eerst wordt dinsdagavond thuis nog geoefend tegen de zaterdagtak van vv Hoogeveen.  Een team dat aan een flinke opmars bezig is. Afgelopen seizoen wist vv Hoogeveen via de nacompetitie te promoveren naar de 3e klasse.  Aanvang 20.00 uur.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!