20-05-2018

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Henry Bosman 1 15'
Maurice Kosse 1 84'
Tijd Event QTY
45' 1 Damon Nouri

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
P. Lemmen

Slagharen – De kaarten zijn geschud. Het was ‘een moetje’, het duel tussen EMMS en OVC ’21. De thuisclub is allang veilig, maar heeft niets meer te winnen, anders dan de sportieve eer. Ook voor de bezoekers uit Ommen is het kraakhelder dat de reguliere competitie een staart krijgt, waarin de dit seizoen zo geplaagde ploeg een afdaling naar de vierde klasse moet zien te voorkomen.

Na afloop verklapte het scorebord 2-1. Terecht? Mwoah…, een gelijkspelletje had de veldverhouding recht gedaan. Maar goed in het voetbal tellen de doelpunten. Toch reageerden de supporters over het algemeen positief. OVC ’21 speelde met passie, inzet en beleving, die werd in Slagharen niet beloond, maar het is een hoopvol gegeven met het oog op de nacompetitie. Is het de hand van Schuitema? De trainer nam bij aanvang van de wedstrijd plaats op een stoel naast de dug-out, om deze al na een paar minuten te verlaten en er niet op terug te keren. Geen zit in de kont. Coachend vanaf het uiterste puntje van zijn gebied trachtte ‘het voetbaldier’ Schuitema zijn manschappen van bruikbare tips te voorzien, te inspireren en op te zwepen tot grootse daden. Zoals gezegd een levendige streekderby. Waarin Jord Anbergen in de openingsfase zijn meerdere moest erkennen in Jan Hein Nijmeijer, zoals aan de ander kant Bastin Kleinheerenbrink met succes een kopstoot van Stijn Schuurman spectaculair weg ranselde. Dan prikt Jeffrey Klok de Derby Star door het hart van de defensie van de bezoekers. Dennis Lamberink staat op scherp, pikt de bal op en schuift hem langs de kansloze Nijmeijer. De klok staat al op 45 als Damon Nouri de bal op de kruin van Stein Leuninge prikt. Met een boog verdwijnt de Derby Star achter de grabbelende Kleinheerenbrink. Frans Pieper houdt de vlag omhoog, maar geen mens weet waarom. Ook arbiter Lemmen niet, die voor de vorm de lijnrechter van EMMS consulteert, maar resoluut naar de middenstip wijst. Kom op, geen flauwekul. Na de thee speelt de look-a-like van Gertjan Verbeek opnieuw een hoofdrol. Na een schot van Nouri geeft Stijn Schuurman het beslissende zetje. OVC ’21 juicht, Pieper vlagt. Leidsman Lemmen neemt nu wel het signaal van ‘de grens’ over en de treffer wordt geannuleerd. Pal voor tijd valt het doek als Maurice Kosse vanuit een corner met een kopbal Nijmeijer verslaat. De winst van dit duel? OVC ’21 straalde weer wat uit, iets dat te lang verborgen is gebleven.

Stand 3C: Dalfsen 25-65, Dalen 25-63, CEC 25-48, Twedo 25-39, EMMS 25-38, Gieten 25-35 (57-49), Sleen 25-35 (50-53), SVV ’04 25-35 (53-59), FC Ter Apel ’96 25-33, Weerdinge 25-33, USV 25-28, Musselkanaal 25-25, OVC ’21 25-14 en HODO 25-3.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!