22-04-2018

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Arjan Heeres 1 10'
Joey Huizingh 1 17'
Mike Mensen 1 64'
Tijd Event QTY
31' 1 Tijmen Venhorst
59' 1 Steven Balstra
84' 1 Tijmen Venhorst
87' 1 Ruben Sinnema

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
R. Vos

Dalen maakt geen fout in Ter Apel

Geplaatst op maandag 23 april 2018 17:21
  • Vv Dalen. © Vv Dalen / persfoto

pinterestmail

Dalen - De hoofmacht van Dalen maakte zondagmiddag in de race om de titel in de 3e klasse C geen fout op bezoek bij FC Ter Apel’96. De ploeg van trainer-coach Bert Doldersum won vrij eenvoudig met 1-5. Bij rust was de stand 1-1.

Dalen kwam na twintig minuten geheel tegen de verhouding in op een 1-0 achterstand. Tijmen Venhorst bracht Dalen nog voor rust weer op gelijke hoogte.

In de tweede helft maakte Dalen de hoge klassering op de ranglijst volledig waar. Met een afstandsschot zette Steven Balstra de 1-2 op het scorebord en Tijmen Venhorst bracht de stand vervolgens op 1-3. Door doelpunten van Ruben Sinnema en Tim Oosterhof liep Dalen vrij eenvoudig uit naar 1-5. Er was nog meer goed nieuws, want Roy Renkema maakte na lang blessureleed zijn opwachting in de hoofdmacht. Hij liet een prima indruk achter.

 
Door de ruime 2-8 zege van koploper Dalfsenij SVV ’04 blijft het verschil tussen de beide kampioenskandidaten vijf punten, maar Dalen heeft nog twee duels tegoed.

Donderdagavond speelt Dalen op ‘t Grootveld het inhaalduel tegen Gieten, dat aan een sterke reeks bezig is. Zondagmiddag staat de uitwedstrijd tegen Twedo op het programma.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!