Speler Statistieken

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
B.M. Leistra

USV erg effectief tegen SVV ’04 (5-2)

Zoals zo vaak dit seizoen was USV weer baas in eigen huis. Door een ruime zege op de fusieclub uit Schoonebeek heeft USV de veilige haven in 3C nu helder in zicht. 
De medische staf van USV had met succes gesleuteld aan de kwakkelende Leon Kooiker. De creatieve aanvaller won in de 11e minuut een kopduel waarna Ron Meijerink hard en laag raak schoot (1-0). Tien minuten later was zijn voorzet eigenlijk te scherp voor Thijmen Stegeman. Maar die bedacht een onnavolgbare truc. Achter het standbeen langs hakte de onvermoeibare middenvelder de bal via de onderkant van de lat langs de volkomen verraste doelman Dennis Bos (2-0). Terwijl het applaus nog klonk voor deze geniale actie, schilderde Anne de Jonge een vrije trap schitterend in de bovenhoek (2-1). Daarna had USV het lastig. Het goed combinerende SVV ’04 wilde meer. En was dreigend. Aan de andere kant kwam Leon Kooiker een teenlengte tekort om de voorsprong te vergroten. De thee had USV lekker gesmaakt. Nog geen 5 minuten na rust zette de actieve Ron Meijerink energiek door over de rechterkant. Zijn voorzet was precies op maat voor Rick Timmerman (3-1). In de 51e minuut was het weer raak. Bas Chierandjoe kreeg vrij baan richting keeper Dennis Bos en schoot hard en laag raak (4-1). Net als voor rust hadden de gasten meteen weer een antwoord klaar. Jessie Rotmensen kreeg alle vrijheid om de 4-2 binnen te koppen. Sein voor SVV ’04 om op jacht te gaan naar de aansluitingstreffer. Zo bleef het een attractieve en spannende wedstrijd. Uiteindelijk gooide Jorden Zunnebeld met een fraaie kopbal in blessuretijd de wedstrijd helemaal in het slot (5-2).
Zondag gaat USV op bezoek bij CEC in Emmercompascuum. Aanvang 14.00 uur. 
De bus voor spelers en supporters vertrekt om 11.45 uur.

1718 USV SVV
USV spits Ron Meijerink is weer eens dreigend voor het doel van SVV '04.

 

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV.

 

Bron: SVV 04

Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04.Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters.USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2 

De toch al ten gevolge van langdurige blessures sterk uitgedunde selectie van SVV’04 moest vanmiddag worden aangevuld met 2 spelers uit het JO19 team, en zelfs “oud spits en topscorer “ van SVV’04 Mark Heijnen werd van stal gehaald, en stond vanmiddag noodgedwongen op het wedstrijd formulier. Na een begin fase waar zowel voor SVV’04 als USV een aantal kleine kansen werden genoteerd, was het toch USV dat binnen een kwartier op een 2-0 voorsprong kwam. Voor rust kwam SVV’04 nog wel terug tot 2-1 door een fraai doelpunt van Anne de Jonge, die uit een vrije trap de bal in de linker bovenhoek deed belanden achter de keeper van USV. 


De Schoonebeekse supporters hoopten dat er in de 2e helft een fanatieker en feller SVV’04 uit de kleedkamer zou komen, maar het was USV dat de score verder wist uit te bouwen naar 4-1.Jessie Rotmensen bracht SVV’04 terug in de wedstrijd door uit een goede voorzet de 4-2 binnen te koppen.“Good old” Mark Heijnen, Mathijs Landman en JO19 speler Stan Sibon werden in het resterende deel van de 2e helft ingebracht.
Naarstig ging het team op zoek naar de aansluitingstreffer, het was echter USV in de persoon van Jorden Zunnebeld die SVV’04 de genade klap uitdeelde en met zijn doelpunt de uiteindelijke eindstand van 5-2 op het scorebord liet aantekenen. De laatste 10 minuten moest SVV’04 de wedstrijd zelfs met 10 man uitspelen, dit door het uitvallen van spits Anne de Jonge, hij moest het veld met een ernstige schouder blessure verlaten. De personele problemen stapelen zich hierdoor op bij SVV’04, die inmiddels 3 vaste basisspelers langdurig in de ziekenboeg heeft zitten. Het lijkt er op dat het de komende dagen puzzelen wordt voor Trainer Arthur van de Veen en zijn staf om met een SVV’04 waardig elftal de komende wedstrijden en het seizoen uit te kunnen spelen.

Opstelling SVV’04: 
1) Dennis Bos, 2) Rick Strijker 3) Michel Kerkdijk 4) Jarno Gerrits 5) Martijn Scherpen6) Gerbrand Schoemakers 7)Arjen Kocks (Mark Heijnen) 8) Rick Piek ( Stan Sibon)9) Anne de Jonge 10) Bart Moes (Mathijs Landman) 11) Jessie Rotmensen

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!