18-03-2018

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Arjan Kocks 1 60'
Tijd Event QTY
35' 1 Jord Anbergen

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
A. Mansouri

SVV’04 - EMMS eindigt in Remise

Bron: SVV 04

De wedstrijd SVV’04 tegen EMMS kende op deze koude en winderige zondagmiddag geen winnaar. Het werd een 1:1 gelijkspel door doelpunten van Jord Anbergen namens EMMS, en Arjen Kocks maakte de gelijkmaker voor SVV’04, Hiermede kreeg SVV’04 vanmiddag te weinig gezien het vertoonde spel.

In Schoonebeek was de grasmat bevroren en dus niet bespeelbaar dit weekend, en dus werd in overleg en op verzoek van SVV’04 besloten deze wedstrijd op het kunstgrasveld van EMMS op sportpark “ de Kei “ af te werken.Het was voor de spelers van SVV’04 tevens een weerzien met trainer Johan Oldekamp die afgelopen 2 seizoenen als hoofdtrainer bij SVV’04 heeft gewerkt. Het was SVV’04 dat het initiatief nam in de 1e helft en de verdediging van EMMS ver terug drong op eigen helft, en ondanks diverse doelpogingen niet op voorsprong wist te komen.Anne de Jonge van SVV’04 was nog het dichtst bij de openingstreffer, maar de doelman van EMMS wist met een katachtige beweging de kopbal tot corner te verwerken.Na een half uur spelen komt dan toch EMMS onverwachts op voorsprong, dit werd ingeleid na slordig balverlies voorin bij SVV’04, de bal wordt onderschept door de verdediging van EMMS en naar voren geschoten . De bal valt gedreven door de harde wind net achter de verdediging van SVV’04, en het was Jord Anbergen die er als de kippen bij was en doelman Dennis Bos met een fraaie lopbal wist te verschalken. SVV’04 was door deze goal even van slag, en het was EMMS dat probeerde om nog voor de rust de 2-0 te maken. 

Na de rust een gretig naar de gelijkmaker zoekend SVV’04, die met veel snelheid in het spel de verdediging van EMMS bestookte, dit leidde uiteindelijk naar de verdiende gelijkmaker die werd binnen geschoten door Arjen Kocks.Het publiek werd opgewarmd door het aantrekkelijke spel dat door beide ploegen, op de grasmat werd gelegd.Het bleef echter bij de 1-1 waar uiteindelijk beide ploegen tevreden mee waren, echter het in grote getale meegereisde Schoonebeker publiek vond dat over de hele wedstrijd gezien SVV’04 het meeste recht op de 3 punten had.Maar helaas werd slechts 1 punt bijgeschreven aan het saldo van beide ploegen, die beide lekker meedoen bovenin de 3e klasse C. 

Opstelling SVV’04: 1) Dennis Bos, 2) Mathijs Landman, 3) Michel Kerkdijk, 4) Joost Thielle ( Jarno Gerrits), 5) Martijn Scherpen, 6) Gerbrand Schoemakers, 7) Harmen Stuiver, 8) Frank Schoemakers 9) Anne de Jonge (Jessie Rotmensen) 10) Bart Moes ( Rick Piek) 11) Arjen Kocks

Gerrit Kerkdijk

 

 
 

EMMS en SVV’04 in ijskoud duel naar gelijkspel


Door de slechte weersverwachting, werd op vrijdag besloten om het duel tussen SVV’04 en EMMS om te draaien. Hierdoor kon er gespeeld worden op het kunstgrasveld van EMMS en zo werd er een extra inhaalduel voorkomen. Deze middag waren Erik Kosse, Yuri Hertsenberg en Elroy Mecklenfeld om diverse redenen niet beschikbaar. De bezoekers uit Schoonebeek begonnen sterker aan het duel dan de thuisclub, met name op inzet en mentaliteit werd EMMS teruggedrongen. EMMS was niet warmgedraaid, maar dit was ook moeilijk met deze weersomstandigheden. Het duel werd met name uitgevochten op een klein deel van het veld. Het eerste gevaar kwam dan ook van de ‘ja-knikkers’ uit Schoonebeek, de bal werd knap over doelman Bastin Kleinheerenbrink gekopt maar met een katachtige redding ranselde hij de bal schitterend uit het doel. De thuisclub moest wachten tot een half uur spelen voordat er echt wat gebeurde, Jeffrey Klok roeide de bal weg, de verder nog onzichtbare goalgetter Jord Anbergen geloofde in de bal en ging richting de doelman, met een schitterende lob wist hij de keeper te verschalken. EMMS kreeg iets meer geloof ondanks dat het eerste half uur niet best was en kreeg wat mogelijkheden om de score uit te breiden. Na rust moest EMMS tegen de wind in, maar het spelbeeld bleef nagenoeg hetzelfde. SVV’04 had licht de overhand en won de meeste duels, een aanval via de linkerflank werd richting de centrumaanvaller gespeeld en met een knappe voetbeweging werd de bal bij de eerste paal binnengeschoten 1-1. Het spel was verder niet echt om aan te gluren en het duel kon alle kanten op, EMMS was er vlak voor tijd nog het dichtst bij, Jord Anbergen probeerde het van dichtbij met een omhaal maar hij trof de lat. Een gelijkspel waar beide ploegen wel mee konden leven. Zondag moet EMMS uit naar het sterke Dalen, kan het daar stunten?

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!