11-03-2018

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Patrick Timmerman 1 75'
Tijd Event QTY
73' 1 Tim Kleinenberg
78' 1 Jasper Jalving

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. Hazelhoff

HODO 1 (zon)

1 - 2

FC Ter Apel '96 1 (zon)

 

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

11 maart 2018 14:00

Accommodatie

Sportpark ' t Hoge Bos
Kerkhoflaan 2A
7913 VV
Hollandscheveld
tel. 0528-341573

Koning Winter heeft ons land weer verlaten, dus de voetbalcompetitie kan weer in alle hevigheid losbarsten. Voor HODO stond de wedstrijd tegen Ter Apel ’96 op het programma, de uitwedstrijd werd door HODO met 3-1 verloren. Het is voor HODO zaak om in het restant van de competitie de punten te pakken zodat de ploeg van trainer André Blom de onderste regionen kan verlaten. Helaas lukte het deze middag niet om de 3 punten in Hollandscheveld te houden, na afloop stond er een 1-2 einduitslag op het scorebord. De gasten uit Ter Apel mochten de handen dichtknijpen met dit resultaat, maar daar maalde niemand van de Groningers om na het eindsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Hazelhoff.

Het probleem van HODO openbaarde zich ook weer deze middag, de ploeg mist eenvoudigweg teveel kansen om het zich gemakkelijk te maken en daarnaast incasseert HODO op kinderlijke wijze tegendoelpunten. De gasten uit Ter Apel waren twee keer trefzeker uit standaardsituaties.

HODO begon zeer matig aan de wedstrijd want het was al na 30 seconden dat Sander Egbers oog in oog kwam te staan met doelman Marcel Pol. Een uiterste krachtinspanning van Vincent Coelingh voorkwam dat Egbers doeltreffend uit kon halen. Hierna herpakten de Hollandschevelders zich prima, de HODO spelers zaten kort op hun tegenstanders, zetten druk op de achterste linie en op die manier kwam Ter Apel niet aan voetballen toe. Voetballend was het bij HODO ook niet oogstrelend, daarvoor werd te vaak de lange bal gehanteerd, maar de beste kansen waren echter wel voor de ploeg uit Hollandscheveld. De kleedkamers werden opgezocht met een 0-0 ruststand en na rust duurde het tot de 72e minuut tot het eerste doelpunt kon worden genoteerd. Uit een hoekschop kopte aanvoerder Jasper Jalving de bal in het vijfmetergebied en voor Arjan Heeres was het eenvoudig om de bal achter HODO doelman Marcel Pol te koppen. De voorsprong was geheel tegen de verhouding in, HODO had hiervoor al enkele goede kansen gehad om de score te openen maar de vele kansen werden niet tot doelpunt gepromoveerd. HODO ging echter na de openingsgoal niet bij de pakken neerzitten en dit resulteerde 1 minuut later al in de gelijkmaker. Het was Patrick Timmerman die een goede voorzet van Jorn Smit doeltreffend afrondde. Zoals zo vaak in deze competitie kreeg HODO het deksel op de neus want uit een hoekschop kopte Jasper Jalving in de 75e minuut de 1-2 achter doelman Pol. HODO probeerde hierna uit alle macht om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar dit lukte helaas niet. Hierdoor blijft HODO op de laatste plaats staan in de 3e klasse C.

Man van de wedstrijd: Julian Pol.

 

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!