11-02-2018

Speler Statistieken

Tijd Event QTY
74' 1 Pelle Bos

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
G. Annink

SV Dalfsen wint in matige wedstrijd van VV Sleen

Op een winderig Sportpark Gerner moest zondag uitgeweken worden naar kunstgras. De vorst van de afgelopen week had het spelen op het hoofdveld onmogelijk gemaakt. De wedstrijd SV Dalfsen – VV Sleen was overigens de enige wedstrijd die doorging in de 3e klasse C, de overige vier wedstrijden waren afgelast.

Dalfsen begon vol vertrouwen aan de wedstrijd maar had het in de beginfase toch lastig tegen de snelle spitsen van Sleen. Doelman Knol moest gelijk aan de bak en deed dit met succes. Dalfsen speelde slordig en wist niet in scoringspositie te komen en zo sudderde de wedstrijd nog een tijdje door. Totdat in de dertigste minuut van de wedstrijd de verdediging van Sleen een foutje maakte en Sjoerd Klarenbeek dit presentje vakkundig afrondde tot een doelpunt.

Na de rust eenzelfde beeld, slordig spel van Dalfsen met veel balverlies. Ook in de 70e minuut een foutje in de verdediging van Sleen en wederom Sjoerd Klarenbeek die hiervan wist te profiteren; 2-0. Vijf minuten later ook een foutje in de verdediging van Dalfsen, zowel Koen Sloot als ook Martijn Huizing gingen onder de bal door en nu wist Sleen hiervan te profiteren, 2-1. In plaats van in paniek te raken speelde Dalfsen de wedstrijd redelijk gecontroleerd uit, eerst wist Daan van der Vegt te scoren en vlak voor het eindsignaal maakte Erik Koedijk de 4-1.

Dalfsen verstevigt met deze overwinning haar koppositie in de 3e klasse C en speelt volgende week uit tegen OVC’21 in Ommen.

  

Sleen verliest in matige wedstrijd van SV Dalfsen

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 11:45
  • © NDC/ Michiel Kolle

Op het kunstgrasveld van sportpark Gerner waren beide teams in de eerste helft vrijwel gelijkwaardig aan elkaar. Na een half uur spelen profiteerde Sjoerd Klarenbeek van een foutje in de verdediging van Sleen en rondde het karwei vakkundig af: 1-0.

Eenvoudig

Ook in de tweede helft wist de koploper nauwelijks te imponeren en kon Sleen betrekkelijk eenvoudig overeind blijven. Door slordig uitverdedigen verdubbelde Dalfsen in de 70e minuut de marge. Sjoerd Klarenbeek zette met zijn tweede treffer van de middag de 2-0 op het scorebord. Een kwartier voor tijd bracht Sleen de spanning terug in de wedstrijd. Pelle Bos liet de doelman van Dalfsen kansloos: 2-1.

 

Dalfsen stelde in de slotfase echter snel orde op zaken. Daan van der Vegt en Erik Koedijk bepaalden de eindstand op 4-1. Sleen blijft in de 3e klasse C tiende met dertien punten uit elf gespeelde wedstrijden. Komende zondag staat het thuisduel tegen Weerdinge op het programma. In diezelfde klasse werd het duel tussen Dalen en Gieten afgelast. Dalen gaat zondag op bezoek bij USV uit Nieuwleusen.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!