17-12-2017

Speler Statistieken

Tijd Event QTY
78' 1 Sander Boer
88' 1 Robbert Torenbosch

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
O. Mentink

SV Dalfsen herbstmeister na winst op Twedo

Na een aantal voetbal loze zondagen trad Dalfsen vandaag weer aan voor de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. Tegenstander het voor Dalfsen onbekende Twedo uit het tweelingdorp Nieuw Amsterdam Veenoord. De koploper van de derde klasse C begon scherp aan de wedstrijd en wist al in de 8e minuut te scoren in de persoon van Jeroen Kamphuis. Blijkbaar was de heer Kamphuis met het goede been uit bed gestapt want winnen het halve uur scoorde hij ook de 2-0. Hierna liet hij, beleeft als hij is, de beurt over aan de jeugdige Maarten Pouwels. Die wist na rust twee keer te scoren zodat de stand op 4-0 kwam. Ook Daan van der Vegt deed een duit in het zakje, de 5-0 kwam tot stand na een geweldige actie in de 16-meter. Dalfsen liet de teugels wat vieren en hier wist Twedo van te profiteren, een minuut na de 5-0 werd het al 5-1. Trainer Jacob Grooten wisselde en bracht Remco Hultink in het team. Die wilde zich gelijk bewijzen door de 6-1 in de touwen te schieten. Twedo deed nog wat terug (6-2) maar de overwinning van Dalfsen kwam niet meer in gevaar. Dalfsen heeft met 10 overwinningen uit 10 wedstrijden het maximale gepresteerd en staat dan ook verdiend bovenaan in de derde klasse C. Komende woensdag staat de bekerwedstrijd SV Dalfsen – DKB op het programma, bij winst kan SV Dalfsen zich plaatsen bij de laatste 32 ploegen van regio Oost. Aanvang 20.00 uur op Sportpark Gerner.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!