26-11-2017

Speler Statistieken

Tijd Event QTY

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
A. Achttien

OVC’21 verliest dik van ontketend Ter Apel’96

Bron: FC Ter Apel

Vandaag 26 november moesten we voetballen tegen Ter Apel,96. We kwamen aan het was een gezellige sfeer en leuke mensen. Het begin van de wedstrijd gebeurde er niks alleen kwam Ter Apel schoot af en toe matig op goal. Na een kwartier kreeg Nick Zandman een kans een goede voorzet maar wist hem voor leeg goal net niet te raken jammer!!! En een minuut later schoot Ter Apel de 1-0 binnen jammer. Toen ging het even iets beter met ovc maar 5 minuten later moest Nadozny er een paar lastige ballen uit tikken. En na een half uur schoot Zandman een bal naast. En twee minuten later schoot Ter Apel de 2-0 binnen, en toen begonnen de doelpunten voor Ter Apel. Maar eerst schoot Zandman een vrije trap mis. Maar daarna scoorde Ter Apel de 3-0. En 6 minuten later de 4-0. Net voor rust maakt Ter Apel een mooie omhaal maar die wil er niet in 4-0 rust stand, maar als je gister Dortmund Schalke 04 hebt gezien hoop je dat dat ook bij ons gaat voorkomen. Toen we in de kantine waren was er al gratis taart ze vierden de overwinning al en wij mochten van de zure citroentaart eten. Na rust begonnen we meteen vel en schoot Stein de bal net naast. toen kreeg Ter Apel ook twee hele grote kansen. Maar daarna schoot Nouri de bal over de goal helaas. En toen schoot Herbrink naast, en nog geen minuut later lag de bal voor Ter Apel erin 5-0. En daarna probeerden ze het meteen weer alleen werd deze helaas over geschoten door Herbrink. En 5 minuten later kopte Zandman over het is hem vandaag niet gegund. Twintig minuten voor tijd maakte iemand van ovc,21 zijn debuut Leon Mulder was de naam. vijf minuten later schoot Zandman weer naast. En toen moest Nadozny weer een paar moeilijke ballen eruit halen maar vijf minuten voor tijd schoot Ter Apel de 6-0 erin. Toen klonk het fluitsignaal goed gespeeld hopelijk gaat het volgende week onze kant op

 

Ter Apel – OVC ’21 liet op Black Friday een inktzwarte zondag volgen. Elftalleider Henk Jan Grobbe wilde niet al te veel woorden vuil maken aan de 6-0 nederlaag van OVC ’21 in Ter Apel. Na een veelbetekende en diepe zucht, “we zijn zwaar door de ondergrens gezakt en waren vooral verdedigend niet bij de les.”

Het toch al zo geplaagde ploeg van trainer Patrick Wijsman stond halverwege al op een blamerende 4-0 achterstand. Nadat Arjan Heidekamp van afstand doelman Nadozny verraste, kreeg Nick Zandman een uitgelezen kans op de equipe uit Ommen in het Groningse land langszij te schieten. De centrumspits heeft het vizier niet op scherp en schiet huizenhoog over. Even later mag Zandman op herhaling, maar ook deze keer weet hij er geen worst van te maken. Voor eigen publiek laten de mannen van Henri Goeree zien hoe het wel moet. Sander Egbers is de gevierde man. Beroerd verdedigen leidt de 3-0 van Bart Huizingh in. Als pal voor rust Egbers nummer vier in het net kegelt kan het blauwe legioen wel naar huis. Een verloren middag krijgt meer en meer gestalte. De ramspoed gaat maar door. Spelverdeler Dennis ter Burg moet er geblesseerd af, pfff, kan er ook nog wel bij. Ter Apel ’96 geeft geen cadeautjes en voert gestaag de score op. Jeroen Schoonbeek krikt de teller op naar zes. O, o, o, wat een ellende. 1, 2, 3, mokerslag. 4, 5, 6, over en uit. Black Sunday voor OVC ’21.

Stand 3C: Dalfsen 8-24, CEC 8-19, Dalen 7-16, EMMS 7-15, Ter Apel ’96 9-15, Weerdinge 9-15, SVV ’56 7-14, Twedo 7-9, Sleen 8-9, USV 9-9, OVC ’21 9-7, Musselkanaal 8-4, Gieten 9-3 en HODO 9-2.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!