26-11-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Joost Thiele 1 62'
Harm Stuiver 1
Tijd Event QTY
46' 1 Jaimy Wessels
72' 1 Willem van Loenen

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
A. Mansouri

Enerverend schouwspel eindigt in remise

Bron: SVV 04

Op deze koude zondagmiddag werd de wedstrijd SVV’04 – Weerdinge op sportpark de kampen afgewerkt.De supporters van zowel Weerdinge als SVV’04 kregen een waar voetbal spektakel voorgeschoteldwelke uiteindelijk eindigde in een 2-2 gelijkspel en dus geen winnaar kende, beide teams blijven hierdoor lekker bovenin meedoen in de 3e klasse C.

De 1e helft was voor SVV’04 er werd in hoog tempo gespeeld en goed gecombineerd, en gingen met een ruststand van 1-0 de kleedkamer opzoekenHarmen Stuiver Keeper Sjoerd Wolters was in goede doen en wist zijn team met diverse reddingen te behoeden voor een grote achterstand.


Na rust kwam Weerdinge met een aantal tactische omzettingen het veld in en wist hiermede de angel uit het spel van SVV’04 te halen De teams waren aan elkaar gewaagd, door een slordigheidje op het middenveld kwam Weerdinge door een doelpunt van Jaimy Wessels terug in de wedstrijd.SVV’04 was even van slag maar wist toch in de 62e minuut door een kopbal van Joost Thiele weer op voorsprong te komen.
Lang konden de Schoonebekers echter niet genieten van de voorsprong, want de mooiste goal van de wedstrijd werd gemaakt door Willem van Loenen van Weerdinge die vanuit een vrije bal onhoudbaar voor keeper Dennis Bos vanaf 20 meter de bal in de rechter bovenhoek schootScheidsrechter Mansouri voelde de wedstrijd goed aan, en hoefde slechts 1 x geel te trekken voor een speler van Weerdinge.

Arthur van de Veen bracht in het laatste kwartier nog wel 2 A- junioren in het veld om het tij nog te keren, echter ondanks diverse kansen en scrimmages voor de goal van Weerdinge kwam het helaas niet.

De toeschouwers waren vanmiddag de winnaars want die kregen een aantrekkelijk duel voorgeschoteld.Beide trainers konden zich na afloop vinden in het gelijkspel.

Opstelling SVV’04 : 1) Dennis Bos 2) Mathijs Landman, 3) Michel kerkdijk, 4) Jarno Gerrits, 5) Martijn Scherpen, 6) Gerbrand Schoemakers, 7) Harmen Stuiver, 8) Frank Schoemakers, 9) Arjen Kocks, 10) Bart Moes (Ewoud Horstman), 11) Joost Thiele ( Jessie Rotmensen).

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!