19-11-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Nick Zandman 1 38'
Laurens Grobbe 1 45'
Damon Nouri 1 66'
Nick Zandman 1 72'
Dennis ter Burg 1 85'
Tijd Event QTY
41' 1 Martijn van den Boom

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
H. Drenth

OVC ’21 verschaft zichzelf lucht.

OVC ’21 verschaft zichzelf lucht

 

Ommen – In klasse 3C van het zondagvoetbal was zondag 19 november Dag van de Waarheid. In de kelder van deze klasse mochten HODO en Musselkanaal het uitvechten in Hollandscheveld. De spekkoper van deze pot had de verliezer van het duel OVC ’21 versus Gieten bij de kladden. Van deze twee kwakkelaars mocht de ploeg uit Ommen rond de klok van vier opgelucht adem halen.

 

5-1 verklapte het scorebord op Westbroek. Klinkende cijfers, die een inmaakpartijtje doen vermoeden, maar dat is de halve waarheid. Het was woekerwinst, maar o zo welkom.  “Gekke wedstrijd. Op basis van de tweede helft verdiend, maar het was voor rust toch niet om aan te gluren”, bekende centrale verdediger Kay van ’t Zand na afloop. Dat was ook zo. De thuisclub had wind mee voor de thee, maar Gieten had het initiatief. Duidelijk werd waarom de equipe van Jouke-Jan Meertens zo laag geklasseerd staat. De ene na de andere droomkans werd knullig om zeep geholpen. Bibberfases voor de aanhang van ‘de blauwen’. Maar, het moet gezegd, Kacper Nadozny had er goed het oog in deze middag. OVC ’21 was ondanks de wind mee onderliggende partij, maar gaf in de slotfase van het eerste bedrijf een staaltje effectiviteit ten beste op de groene mat. Jacco Martens had Justin Meijerink uit de wedstrijd geschopt, maar invaller Stefan Herbrink vereffende de openstaande rekening.

 

Foto: Justin Meijerink verdraaid zijn knie en moet al vroeg het speelveld verlaten

 

 

In klinkende munt welteverstaan. Een slalom langs twee roodwitte hindernissen werd besloten met een pass voor de schietgrage voeten van Nick Zandman. Pats, 1-0. Dat is lekker rusten, maar nee. Geklungel achterin leidt de 1-1 in. Martijn van der Boom geeft het fatale zetje. Het is al aardig leeg langs de lijn, want iedereen wil als eerste bij de koffie zijn. Een denkfout. Wie ongeduldig is van aard mist de 2-1 en dat is jammer van de afstandsraket van Laurens Grobbe is een juweel welke inslaat als een granaat. Na de thee is een hobbelballetje tegen de paal het omslagpunt. Nadozny kust het hem zo gunstig gezinde aluminium. Vanuit de tegenaanval bereikt Herbrink zijn maatje Nouri, die invaller-doelman Richard van Calkar machteloos laat grabbelen. Het is gedaan met de bewoners van de Drentse hondsrug. OVC ’21 duldt geen tegenspraak meer op eigen terrein. Als Grobbe vanuit een vrije trap de volledig vrijstaande Zandman vindt, mag deze zijn moyenne opschroeven.

 

Foto: Nick Zandman was twee keer trefzeker voor OVC ’21

 

 

Kers op de heerlijke taart? Jawel. Afkomstig van Dennis ter Burg. Van Calkar heeft de doellijn verlaten en dat is de strateeg niet ontgaan. Het is geen schot, meer een veeg, met een ultrahoge gevoeligheidsgraad. 5-1! Vertekend? Zal best, lekker belangrijk of niet dan, de o zo broodnodige puntjes zijn binnen. Opluchting!

Stand 3C: Dalfsen 7-21, CEC 8-19, Dalen 7-16, Weerdinge 8-14, SVV ’04 6-13, EMMS 6-12, Ter Apel ’96 8-12, Twedo 7-9, Sleen 8-9, OVC ’21 8-7, USV 8-6, Musselkanaal 8-4, Gieten 7-3 en HODO 8-2

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!