05-11-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Arjan Heeres 1 4'
Arjan Heeres 1 26'
Bart Huizingh 1 88'
Tijd Event QTY
21' 1 Jorny Otten

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. de Vries

 

FC Ter Apel '96 1

3 - 1

HODO 1 (zon)

 

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

5 november 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark 't Heem
Vogelheem 26
9561 CL
TER APEL
tel. 0599-582747

Helaas lukte het de mannen van Hoofdtrainer André Blom niet om één of meerdere punten mee te nemen uit Ter Apel.

Hodo had een moeilijke start in Ter Apel. Al in de 4e min. scoorde de jonge vleugelspits Arjan Heeres(16) de 1-0. In de 10e min. moest vleugelspits Stefan Kikkert zwaar geblesseerd aan zijn knie het veld verlaten. Onderzoek in het ziekenhuis Hoogeveen was uiteindelijk noodzakelijk .Boy Schonewille verving de geblesseerde Stefan Kikkert. De wedstrijd speelde zich met name af op het middenveld, gevolgd door enkele gevaarlijke aanvallen van de zijde van Ter Apel. Met name beide velugelspitsen en Jeroen Schoonbeek zorgden voor het nodige gevaar in de Hodo-defensie. In de 20e min. moest André Blom de tweede wissel toepassen. Randy Zuidema kwam als linker vleugelverdediger in het veld voor Jeffrey Benjamins. Toch kwam Hodo in de 22e min. op gelijke hoogte. Een prima vrije trap van Marc ten Cate werd uiteindelijk ingeschoten door middenvelder Jorny Otten. Hodo kon helaas niet lang profiteren van deze gelijkmaker, want in de 25e min. was het wederom Arjan Heeres, die de 2-1 op het scorebord bracht.

In de tweede helft probeerde Hodo de nodige druk te zetten, met aanvallende impulsen van Vincent Coelingh, Jorny Otten en Erik Pol, in het veld gekomen voor Wesley Annen, om wederom op gelijke hoogte te komen. Door de ontstane ruimte kreeg ook Ter Apel een aantal kansen, waarbij keeper Marcel Pol een aantal keren handelend moest optreden. In de slotfase was het Arjen Kleinenberg, die in scrimmage en niet goed verdedigen aan Hodo-zijde, de 3-1 liet aantekenen. Vervolgens gooide Ter Apel de wedstrijd op het bekende slot en floot scheidsrechter J. de Vries uit Veendam uiteindelijk voor het eindsignaal.

Man van de wedstrijd: Marcel Pol

 Volgende week zondag is Hodo vrij en speelt zondag 19 november a.s.  thuis tegen Musselkanaal, aanvang 14.00 uur.

 

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!