05-11-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Mickel Kerkdijk 1 90'
Tijd Event QTY
88' 1 Sander Boer

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
M. Tempel

 
SVV ’04 – Twedo Eindstand 1 - 1
svv twedo 2

In deze derby, goed geleidt door scheidsrechter Tempel, tussen SVV’04 en Twedo vielen de doelpunten in de laatste vijf minuten. Twedo kwam door Sander Boer op een voorsprong en naar goed voorbereidend werk van Ewoud Hostman scoorde Michel Kerkdijk de verdiende gelijkmaker.

In de 1e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Twedo voor meer dreiging zorgde. Robert Torenbosch schoot net naast het doel en een kopbal van Mark Rabbers miste net het doel. Op slag van rust bracht Rick Strijker redding op de doellijn naar een schot van Sander Boer. SVV’04 schoot via Bart Moes net naast en een vrije trap werd door de doelman van Twedo met moeite uit het doel geslagen.

In de tweede helft was SVV’04 optisch iets sterker en was Twedo een enkel keer gevaarlijk met een snelle counter. Svv’04 was gevaarlijk via een kopbal van Joost Thiele en via Harmen Stuiver, die alleen voor de keeper echter deze niet wist te verschalken.
Trainer Arthur van der Veen was na afloop tevreden met de uitslag. 
Volgende week is de bekerwedstrijd tegen v.v. Beilen op sportpark De Kampen.

Opstelling SVV’04: 1 Marc Wesseling, 2 Matthijs Landman (70e Martijn Scherpen), 3 Michel Kerkdijk, 4 Dennis Gommer (86e Ewoud Horstman), 5 Rick Strijker, 6 Gerbrand Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Frank Schoemakers, 9 Anne de Jonge (33e Joost Thiele), 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks
 

Sportieve derby eindigt in een gelijk spel

Geplaatst op maandag 6 november 2017 11:25
  • © Eigen foto / SVV '04

pinterestmail

Schoonebeek - De ontmoeting tussen SVV '04 en Twedo leverde zondagmiddag in de slotfase pas twee doelpunten op.

 

Twedo kwam door Sander Boer op een voorsprong en na goed voorbereidend werk van Ewoud Hostman scoorde Michel Kerkdijk even later de verdiende gelijkmaker. Beide vielen binnen vijf minuten.

In de eerste helft zag het publiek een gelijkopgaande wedstrijd, waarin Twedo voor meer dreiging zorgde. Robert Torenbosch schoot net naast het doel en een kopbal van Mark Rabbers miste net het doel. Op slag van rust bracht Rick Strijker redding op de doellijn naar een schot van Sander Boer. SVV ’04 schoot via Bart Moes net naast en een vrije trap werd door de doelman van Twedo met moeite uit het doel geslagen.

 
 

In de tweede helft was SVV ’04 optisch iets sterker en was Twedo een enkel keer gevaarlijk met een snelle counter. SVV ’04 was gevaarlijk via een kopbal van Joost Thiele en via Harmen Stuiver, die alleen voor de keeper zijn kans niet kon verzilveren. Trainer Arthur van der Veen van SVV '04 was na afloop tevreden met de uitslag.

Volgende week is de bekerwedstrijd tegen v.v. Beilen op sportpark De Kampen

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!