29-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Martijn Heerkes 1 37'
Nick Schuiling 1 90'
Nick Schuiling 1 90'
Peter Harkes 1 90'
Tijd Event QTY

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. de Vries

Dalen boekt ruime zege

De hoofdmacht van Dalen boekte zondagmiddag in het thuisduel tegen laagvlieger Musselkanaal een ruime en verdiende 4-0 overwinning.

In het eenzijdige duel zette Gert Jan Reinders de thuisploeg op het goede spoor. Reinders bouwde in de 25e minuut een mooie combinatie op met Nick Schuiling en deze werd vervolgens snoeihard binnengekopt door Martijn Heerkes: 1-0. Dat was ook de ruststand.

Musselkanaal kwam in de tweede helft amper nog van de eigen speelhelft af. Dalen was heer en meester, maar moest tot de tachtigste minuut wachten op succes. Een bevlieging van Nick Schuiling zorgde voor een veiliger marge. Nick Schuiling zette met twee sublieme acties zowel de 2-0 als 3-0 op het scorebord. Peter Harkes tekende voor een passend slotakkoord: 4-0

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!