29-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Luc van der Vegt 1 28'
Gijs Wiltvank 1 57'
Maarten Pouwels 1 67'
Tijd Event QTY

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
A. Schram

Wedstrijd SV Dalfsen gestaakt in 60e minuut

De wedstrijd SV Dalfsen – VV Gieten duurde slechts 60 minuten, toen vond scheidsrechter Schram het voldoende en staakte te wedstrijd. De wedstrijd begon rustig en ging gelijk op, geen echte kansen tot de 28e minuut. Luc van der Vegt opende de score en vanaf dat moment trok Dalfsen het initiatief naar zich toe. Vlak voor rust kreeg Dalfsen een penalty maar Sjoerd Klarenbeek wist de doelman van Gieten niet te passeren. Er werd gerust met een minimale voorsprong van 1 doelpunt. Na rust een scherper Dalfsen en het duurde maar even voordat Gijs Wiltvank de 2-0 met een ‘kanonskogel had gescoord. Dalfsen zette door en wist in de 60e minuut de 3-0 te scoren. Volgens de grensrechter van Gieten was er sprake van buitenspel, volgens de scheidsrechter niet en hij keurde het doelpunt dan ook goed. De grensrechter was het hier duidelijk niet mee eens en bleef met opgeheven arm demonstratief staan vlaggen. Toen de grensrechter met vlag het veld in liep, besloot de scheidsrechter een afkoelingsperiode in de lassen. Bij het verlaten van het veld kwam de scheidsrechter ten val en besloot de wedstrijd te staken. Het voorval zal gemeld worden aan de KNVB waarna duidelijk zal worden hoe deze wedstrijd afgerond kan worden. Volgende week speelt Dalfsen de derby tegen USV uit Nieuwleusen, aanvang 14.00 uur.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!