22-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Bas Alting 1 79'
Roy Feiken 1 80'
Jarno Hoiting 1 90'
Tijd Event QTY
10' 1 Dimitri Lazaridas
32' 1 Mark Rabbers
38' 1 Iwan Immink
47' 1 Koos Timmerman
66' 1 Sander Boer

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W. Kamp

Sombere middag Gieten 1

Gepubliceerd op:

Op een nat sportpark De Goorns leed Gieten 1 zondagmiddag een 3-5 nederlaag tegen Twedo, na een 0-3 ruststand. In de laatste twaalf minuten kwamen de rood-witten nog terug van 0-5 naar 3-5, maar de tijd was te kort om het nog spannend te laten worden. Bas Alting, Roy Feiken en Jarno Hoiting scoorden de Gieter treffers.

Een plezierige middag was het geenszins voor de thuisploeg. De gehele eerste helft een groot deel van de tweede helft waren de gasten uit Nieuw-Amsterdam de bovenliggende partij, vooral op basis van een gezonde portie inzet en werklust. In de tiende minuut kwam Twedo op 0-1 door een goal van Lazaridis, die ineens helemaal vrij stond voor keeper Jeffrey Tappel. Een paar minuten later viel de betrouwbare Gieten-doelman uit, met een oude blessure. Het lijkt erop dat het is gedaan met zijn keeperscarriere. Erg sneu voor Tappel en een groot verlies voor de selectie. Hopelijk kan hij verder als veldspeler. Zijn plek onder de lat werd ingenomen door aanvaller Florian van der Heyde. Gino Atmodikoro completeerde het elftal.
In de 32e minuut maakte aanvoerder Mark Rabbers er 0-2 van, nadat hij de bal uit een rebound tegen het net joeg. In de 38e minuut was het de behendige aanvaller Immink die er na een fraaie solo, gevolgd door een knap schot, 0-3 van maakte. 
Trainer Jouke Jan Meertens hield in de rust Guido Vedder en Arjen Warners in de kleedkamer, zij werden vervangen door Roy Feiken en Bas Alting.
Twee minuten na rust werd het 0-4, toen Timmerman uit een hoekschop raak kopte. Pas in de 59e minuut kreeg Gieten zijn eerste noemenswaardige kans, maar gelegenheidsspits Martijn van den Boom wist de kans niet te verzilveren. De gifbeker was nog niet leeg, want in de 66e minuut scoorde Boer uit een strafschop de 0-5.
In het laatste kwartier kwam de thuisclub zowaar met een slotoffensief. In de 79e minuut resulteerde dit in een treffer van Alting en een minuut later maakte Roy Feiken er 2-5 van. Het slotakkoord was voor Jarno Hoiting, die de eindstand in blessuretijd op 3-5 bepaalde. Scheidsrechter Van der Kamp gaf gele kaarten aan Denny Feiken en Hoiting.

Opstellingen
Gieten: Tappel (16. Atmodikoro), Vedder (46. R. Feiken), Van der Weide, D. Feiken, Gall, Martens, Dijkstra, Van den Boom, Warners (46. Alting), Hoiting en Van der Heyde.
Twedo: Rick Manting, N. Rabbers, Raymon Manting, Timmerman, Kruit, Zantingh (Van den Ham), Immink, Veldkamp (Venema), Lazaridis (Boer), M. Rabbers en Torenbosch

 

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!