15-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Tijd Event QTY
34' 1 Martijn Heerkes
64' 1 Martijn Heerkes

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
C.S Jager

15-10-2017 - Gieten 1 – Dalen 1

 

Gieten-Dalen uitslag

De hoofdmacht van Dalen boekte zondagmiddag in Gieten een terechte 0-2 zege.

In een vrij eenzijdig duel stond Gieten veelal met elf man achter de bal op het moment dat Dalen in balbezit was. Aan de manschappen van Bert Doldersum de opdracht om te bedenken hoe het de muur van Gieten kon breken. Dat leverde al snel resultaat op. Na goed voorbereidend werk van Nick Schuiling kopte Martijn Heerkes de 0-1 tegen de touwen. Jelle de Rudder had even later oog-in-oog met de keeper van Gieten de marge kunnen verdubbelen, maar zijn schot miste precisie.

Kort voor rust kreeg Dalen nog een domper te verwerken: na een grove charge op Jesper Kroesen moest hij geblesseerd het speelveld verlaten.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks. Gieten bleef met man en macht achter de bal. Uiteindelijk verdubbelde Peter Harkes, na goed voorbereidend werk van Ruben Sinnema, de marge naar 0-2. In het vervolg van de tweede helft kregen Tijmen Venhorst, Peter Harkes en Jelle de Rudder nog een aantal goede mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen, maar de teller bleef op 0-2 staan.

Dalen staat in de 3e klasse C met tien punten uit vier gespeelde wedstrijden op een derde plaats. Komende zondag staat het uitduel tegen EMMS op het programma.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!