15-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Stijn Schuurman 1 21'
Tijd Event QTY
36' 1 Stefan Kikkert

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
R.J.A. Veltmaat

OVC ’21 verzuimt af te rekenen met Hodo

Ommen – “Zij hebben een punt gewonnen, wij hebben er twee verloren”, was de conclusie van Henk-Jan Grobbe. De elftalleider van OVC ’21 had duidelijk de pest in, na de teleurstellende 1-1 tegen hekkensluiter Hodo. “Zij hebben geen kans afgedwongen, terwijl wij er uit zeven honderd procent kansen slechts een keer weten te scoren. Jammer, we hadden ons lucht kunnen verschaffen, met de kraker tegen USV op komst.”

Ook voor de supporters was de paalstand na afloop balen. Maar goed, je doet er niets aan. En ach, na een paar slokjes komt de smaak op het bier vanzelf terug. Dan komende zondag maar, waar op de Hulsterlanden in lintdorp Nieuwleusen, afgerekend moet worden met eeuwige concurrent USV. De formatie van Patrick Wijsman vergat op Westbroek alvast een marge in te bouwen. De 1-0 voorsprong van Stijn Schuurman werd weggepoetst door Stefan Kikkert, die attent reageerde toen doelman Kacper Nadozny een balletje liet vallen. De thuisploeg zette continu druk op de goal van Marcel Pol, die uitgroeide tot man van de wedstrijd. Complimenten voor de doelman van Hodo, maar o, o, o, wat zonde van de opgelopen, onnodige schade.

Stand 3C: Dalfsen 4-12, CEC 4-12, Dalen 4-10, SVV ’04 4-9, EMMS 4-9, Weerdinge 4-6, Ter Apel ’96 4-6, Sleen 4-4, OVC ’21 4-4, Twedo 4-4, Gieten 4-3, USV 4-1, Hodo 4-1 en Musselkanaal 4-0.

OVC '21 1

1 - 1

HODO 1 (zon)

 

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

15 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark Westbroek

Voor HODO stond de uitwedstrijd tegen OVC ’21 op het programma. De ploeg van trainer André Blom wist door een 1-1 gelijkspel een punt mee te nemen uit Ommen. HODO speelde een solide eerste helft maar in de tweede helft was het OVC ’21 wat de klok sloeg. Het was aan HODO doelman Marcel Pol te danken dat HODO een punt overhield aan de wedstrijd. De doelman hield met enkele fraaie reddingen zijn ploeg op de been. Door het behaalde punt kon HODO de rode lantaarn overdragen aan Musselkanaal. In de beginfase waren er voor beide ploegen enkele mogelijkheden, maar het was OVC ’21 dat via Stijn Schuurman de score opende. Uit een vrije trap van de sterk spelende Damon Nouri kon Schuurman de bal achter doelman Marcel Pol werken. Net voor rust kwam HODO op gelijke hoogte, OVC ’21 doelman Nadozny verwerkte een bal niet erg goed en Stefan Kikkert was er als de kippen bij om de gelijkmaker aan te tekenen. Nadat dezelfde Kikkert net buiten de 16 meter werd vastgehouden, schoot Wesley Annen de bal uit de daarop volgende vrije trap in de 42e minuut op de kruising. Pech voor HODO.  Na rust wist OVC de druk erop te houden. Er volgden vele kansen, maar men kwam niet tot scoren. Ondanks de druk van OVC, wisten met name Stefan Kikkert en Patrick Timmerman gevaarlijke situaties te creëren voor het doel van de gastheren, maar ook zij  kwamen niet tot scoren. Doordat de druk steeds verder werd opgevoerd speelden zich in de HODO doelmond ook hachelijke taferelen af. Keeper Marcel Pol was echter niet te vermurwen: hij hield zijn doel schoon.

Man van de wedstrijd: Marcel Pol

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!