08-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Koos Timmerman 1 47'
Hendri Venema 1 90'
Tijd Event QTY

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W. Wind

Twedo - Musselkanaal 2-0

 

NIEUW-AMSTERDAM – Zondag mocht Twedo proberen de punten in eigen huis te houden, en wel tegen Musselkanaal. De bezoekers zijn hard op zoek naar de eerste punten van deze nog prille competitie, alle wedstrijden werden tot nu toe nog verloren. Ook Twedo kan de punten goed gebruiken na een fors verlies tegen Ter Apel en een gelijkspel tegen USV.

Een handjevol bezoekers zagen dat het spel op en neer golfde en dat beide teams kansen kreeg op de openingstreffer. Voor Twedo was spits Iwan Immink een plaag voor de verdediging van Musselkanaal en voor de gasten stichtte de snelle Robin Gerlach, die later uit zou vallen met een vervelende schouderblessure door een charge van Niek Rabbers, veel onrust. De grotere kansen waren toch voor de thuisploeg maar voorin wist men hier geen raad mee. Ook stond de sluitpost van Musselkanaal geregeld in de weg. Beide ploegen hielden dit, met over en weer veel balverlies, vol tot aan de rust.

Na rust kwam Twedo goed uit de startblokken en binnen enkele minuten viel er voor het thuispubliek iets te juichen. Koos Timmerman, weer terug van zijn avontuur bij VKW, kopte prima in en bracht hiermee zijn club op een 1-0 voorsprong. Hierna kwamen de beste kansen eigenlijk allemaal uit de voeten van Twedo, helemaal na het uitvallen van uitblinker Robin Gerlach maar het ontbrak aan precisie. De druk werd wel opgevoerd na het inbrengen van Hendri Venema. Hij bracht weer een beetje venijn in de wedstrijd en ging voorop in de strijd. Tegelijkertijd kwamen de kansen en uiteindelijk werd hij beloond voor zijn inzet en gooide de deur op slot nadat hij de 2-0 binnenschoot. Musselkanaal probeerde de wedstrijd nog te kantelen door er verdedigers uit te halen en spitsen erbij te zetten maar het mocht niet baten. Voor de derde keer op rij werd er verloren en kon het Tweelingdorp weer eens drie punten bij gaan schrijven. Volgende week gaat Twedo op bezoek naar CEC uit Emmercompascuum, een ploeg in vorm en zonder enig puntverlies.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!