01-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Jeroen Kamphuis 1 6'
Chiel Huisjes 1 12'
Chiel Huisjes 1 40'
Tijd Event QTY
68' 1 Nils Tuijn

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
S. Baltus

SV Dalfsen verstevigt koppositie door winst op Weerdinge

Onder prima omstandigheden werd zondagmiddag om 14.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd SV Dalfsen 1 – Weerdinge 1. De voor Dalfsen onbekende club uit de zuidoosthoek van Drenthe had vorige week van OVC’21 verloren, maar volgens de wedstrijdverslagen was dit enigszins onterecht geweest.

Dalfsen was dus gewaarschuwd en begon sterk aan de wedstrijd. Met vlotlopende combinaties werd de verdediging van Weerdinge regelmatig zoek gespeeld en de verdediging stond als een huis. Het duurde dan ook slechts 6 minuten voordat de score geopend werd door Jeroen Kamphuis. Nog een 6 minuten later pikte ook Chiel Huisjes zijn goal mee en bracht de stand op 2-0. Meerdere mogelijkheden volgde maar het duurde tot de 40e minuut toen er weer gescoord werd. Dit keer een geweldige combinatie tussen Maarten Pouwels en Chiel Huisjes. Het was de laatste die de stand op 3-0 bracht en zijn totaal in deze wedstrijd op twee doelpunten.

Na de thee een rommelig en slordig Dalfsen, menig aanval strandde al ruim voor de 16 meter en echt gevaarlijk werd het niet meer voor de goal van Weerdinge. Dit werd het wel voor het doel van Mark Knol die een paar keer handelend moest optreden. Desondanks wist Weerdinge toch te scoren en de stand op een dragelijker 3-1 te brengen. Ondank enkele wissels wist Dalfsen het niveau van de eerste helft niet meer te halen en bracht de wedstrijd professioneel tot een goed eind. Met zes punten uit twee wedstrijden staat Dalfsen vooralsnog bovenaan in de 3e klasse C, volgende week komt OVC’21 op bezoek, aanvang 14.00 uur op Sportpark Gerner.

Volledige fotoreportage van Fred Snijder en Evert Jan Goos is hier te vinden.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!