01-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Tijd Event QTY
18' 1 Maurice Kosse

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
H. Huizer

 
 

EMMS boekt tweede winst


Na de thuiswinst tegen USV, moest EMMS wederom thuis spelen tegen Gieten. Vanwege activiteiten bij de Gietense voetbalclub zijn de wedstrijden omgedraaid. Wederom een smalle selectie voor trainer Johan Oldekamp, maar wel de terugkeer van Yuri Hertsenberg maar hij startte op de bank. Dennis Lamberink startte in de spits waardoor Maurice Kosse op het middenveld ging spelen. EMMS startte furieus, het was in elke linie beter dan de bezoekers maar het verzuimde een snelle openingstreffer te maken. Glenn ter Wielen moest na een kwartier het veld verlaten vanwege een blessure, de terug gekeerde Arjan v/d Most nam zijn positie in. Na een kleine twintig minuten spelen was dan toch de dik verdiende voorsprong, Jord Anbergen vond Maurice Kosse op twintig meter van het doel en hij schoot de bal langs de doelman. De aanvallers van EMMS waren bij vlagen ongrijpbaar maar het rendement ontbrak deze middag. Dennis Lamberink kreeg de bal van Jord Anbergen op een presenteerblaadje, hij ging om de keeper heen en leek de bal in het lege doel te schieten maar hij schoot de bal op onbegrijpelijke wijze op de lat. Vlak na deze grote kans was het de beurt aan Jord Anbergen, hij ging ook om de doelman heen en leek de bal in te schieten maar de verdediger was er net op tijd bij om de bal weg te werken. De uitstekende verdediging deze middag, met als uitblinker Emiel Kosse kwam in het strafschopgebied van Gieten, een positie waar hij niet vaak te vinden is maar hij nam de bal net niet genoeg mee om de keeper te verschalken. Na rust een iets minder EMMS, het was wel stukken beter dan Gieten en kreeg wederom kansen om het duel te beslissen maar de bal ging er enkele malen niet in. In de loop van de tweede helft kreeg Gieten steeds meer geloof in toch nog een punt, het probeerde te forceren middels lange ballen richting de na voren geschoven middenvelder. Het kreeg diverse corners en vrije ballen en bij vlagen was het billenknijpen voor EMMS, maar de defensie onder leiding van de zeer solide spelende Jeffrey Klok hield het doel schoon. Vlak voor tijd probeerde Maurice Kosse het met een stift maar die ging net naast het doel. Een dik verdiende overwinning, de beleving en passie de eerste twee wedstrijden waren uitstekend, dit resulteerde in de eerste twee winstpartijen. Zondag de derde thuiswedstrijd op rij, CEC komt dan op bezoek.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!