01-10-2017

Speler Statistieken

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
M.J. Arends

 
 

s.v. Hodo verliest van v.v. Sleen

Bron: sv HODO

Wederom incasseerde Hodo een ruime nederlaag(6-1) tegen Sleen. Trainer André Blom moest zijn team van vorige week op 2 plaatsen wijzigen. Patrick Timmerman verving de niet fitte Glenn Kelly en Jorn Smit speelde voor de geblesseerde Kelvin Peeks.

Overigens begon Hodo voortvarend aan deze wedstrijd. In de 3e minuut kwam Hodo op voorsprong door een doelpunt van Jorny Otten. Een prima geplaatst schot verdween in de linker benedenhoek achter keeper Lars Blaak. Kort daarna kreeg Stefan Kikkert de kans om de score uit te breiden. Echter zijn inzet werd tot corner verwerkt. Gedurende het eerste kwartier ging het spel op en neer. Het was vleugelspeler Arjan Goeree, die de gelijkmaker aantekende. Op het eerste gezicht een niet onhoudbaar schot, verdween via de voet van keeper Marcel Pol in het doel. Na omstreeks 20 minuten was het Marc Dekker, die het team van trainer Reinoud Haak op 2-1 voorsprong bracht.


Ruim 5 minuten na rust kreeg verdediger Jeffrey Benjamins, na een overtreding aan zijlijn, de rode kaart van scheidsrechter Arends. In de 56e min. verrichtte keeper Marcel Pol een formidabele redding op een inzet van Patrick Wisman. Hodo, met 10 man, kwam steeds meer onder druk te staan en moest uiteindelijk het onderspit delven. De defensie werd dan ook van verschillende kanten overlopen, waardoor Sleen de voorsprong gestaag uitbreidde. Ranil Briek scoorde de 3-1, Wouter Eiting de 4-1. In de 75e min. kwam Hodo-spits Patrick Timmerman nog alleen voor de keeper, echter zijn lob miste kracht en de juiste richting. Bij beide teams werden de nodige wissels toegepast. In de slotfase werd de voorsprong van Sleen vergroot door doelpunten van Jeroen v.d. Weide en Kelvin Jager.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!