19-09-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Martijn Hollewand 1 32'
Sander Hulleman 1 45'
USV
Tijd Event QTY
25' 1 Ron Meijerink
90' 1 Dennis van der Veen

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
S. Oosterkamp

De bekerwedstrijd in en tegen Zwolle kon vanmiddag geen doorgang vinden ivm een wolkbreuk vlak voor de wedstrijd boven sportpark Marslanden.De scheidsrechter besloot daarom dat de wedstrijd af te gelasten.De inhaaldatum wordt door de KNVB nog nader vastgesteld.

 

Remise niet genoeg voor volgende ronde

SV Zwolle is uitgeschakeld in de strijd om de districtsbeker. Op het eigen Sportpark Marslanden speelde de ploeg van Joshua Nijlant met 2-2 gelijk tegen USV. De bezoekers uit Nieuwleusen bekeren verder.

Ron Meijerink zette USV op voorsprong in Zwolle, maar nog voor de pauze had SV Zwolle de gewenste voorsprong te pakken. Martijn Hollewand en Sander Hulleman waren de Zwolse doelpuntenmakers.

In de laatste minuut ging het mis voor SV Zwolle. Dennis van der Veen zorgde voor de gelijkmaker, 2-2. Door de remise is SV Zwolle uitgeschakeld in de beker. Het is het tweede jaar op rij dat de Pierikers op doelsaldo de volgende ronde niet halen.

 

USV verder in de beker

 

Via een 2-2 gelijkspel tegen SV Zwolle heeft USV zich geplaatst voor de knock-out fase van het bekertoernooi. Na 25 minuten kwam USV op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ron Meijerink, na een uitstekende uittrap van doelman Martijn Scheper. Daarna nam SV Zwolle het heft in handen. In de 31e minuut kwam Zwolle langszij door een doelpunt van Martijn Hollewand en op slag van rust nam de thuisploeg een verdiende voorsprong: 2-1. Dat leek ook de eindstand te worden, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd scoorde Dennis van der Veen alsnog de gelijkmaker (2-2).

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!