Speler Statistieken

USV
QTY Event Tijd
Frank Kuiper 1 28'
Sander Schaeffer 1 58'
Tijd Event QTY
19' 1 Patrick Bloemberg

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W.G.F. Arends

SV aan kop in bekerpoule

Het publiek moest er een uur op wachten, maar toen was er ineens die flits. Prachtige aanval USV, voorzet op maat van Frank Kuiper, bij de eerste paal schitterend afgerond door uitblinker Sander Schaeffer. Een doelpunt uit het boekje, Zelfs de voortreffelijke Balkbrug doelman Joey Overes had geen antwoord.

Helaas was het een schaars hoogtepunt in de derby. Zeker in de 1e helft ontbrak alle tempo.  Balkbrug vond dat prima en kwam na 19 minuten niet eens onverdiend op voorsprong. Bas Chierandjoe hield vast en Patrick Bloemberg klopte Martijn Scheper  vanaf de stip (0-1). USV zette een tandje bij en had 10 minuten later succes. Leon Kooiker deed het voorwerk waarna Frank Kuiper Overes met een laag schot kansloos liet (1-1).  Na de 2-1 van Sander Schaeffer  had USV nog een paar riante mogelijkheden om de score verder uit te bouwen. Een super reflex van Overes voorkwam een zekere treffer van Ron Meijerink. En een inzet van Leon Kooiker spatte uiteen op de lat. Zo kwam het scorebord niet meer in werking.

Dinsdagavond (12 september) speelt USV een oefenwedstrijd in Koekange tegen  de plaatselijke 4e klasser Vitesse ’63, aanvang 19.30. Zondag gaat het weer om de beker. Op bezoek bij sv Zwolle wordt er om 14.00 uur afgetrapt.  Beide ploegen hebben 6 punten in de bekerpoule maar USV heeft een beter doelsaldo. Dus volstaat voor USV op De Marslanden een gelijkspel om door te gaan naar de knock out fase van het bekertoernooi.

Balkbrug keeper Overes maakt maar weer eens een aanval van USV onschadelijk.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!