Selectie USV: eindelijk weer een partijtje.

Door een versoepeling van de corona-maatregelen, geldt na de jeugd nu ook voor ‘jongvolwassenen’ tot 27 jaar geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Daarom kon donderdagavond ook de selectie van USV eindelijk weer eens een ouderwets partijtje spelen. Dat wil zeggen: op een handjevol spelers na. Want voor de 27 plussers bleef alles nog bij het oude. Zij mogen alleen iets doen in groepjes van 2 en een onderlinge afstand van 1,5 meter. Kleedruimtes en kantine zijn onveranderd gesloten. Publiek is niet toegestaan. En even een nababbel zit er ook nog niet in. Want om half 9 is het haastje-repje naar huis. Want de avondklok tikt onverbiddelijk door. Het blijft bizar, maar laten we het van de zonnige kant bekijken: het is mogelijk weer een begin van iets. Maar het wachten lijkt toch op de bevrijdende prik in de bovenarm.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!