Uitbreiding trainersstaf USV Kabouters.

Gisteren hebben onze kabouters weer lekker kunnen trainen. Naast hoofd kaboutertrainer Rik Sterken maar liefst drie nieuwe assistent trainsters!

Van links naar rechts Elsa Kok, Esmé Strijker en Judith Huls.

Ze spelen alle drie in de MO19 en hebben enorm veel zin om onze kabouters de rest van het seizoen training te geven. De eerstvolgende kaboutertraining is op zaterdag 13 maart vanaf 10.00 uurAlle kinderen van 4 tot 7 jaar mogen vrijblijvend meedoen, je hoeft dus niet meteen lid te worden van USV. Kinderen die meedoen ontvangen een echt USV shirt beschikbaar gesteld door de Supportersvereniging van USV. Ouders zijn ook van harte welkom bij de trainingen en worden in relatie tot de Corona regels niet als supporters gezien maar als begeleiders.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!