Supportersvereniging USV zeer content met resultaat verkoop voorjaarsplanten.

Gaan we wel of niet de 23e editie van de jaarlijkse verkoop van voorjaarsplanten organiseren? Dat was de prangende vraag, want zijn er überhaupt verkoopmogelijkheden in deze bizarre periode?

De organiserende dames Evelien Tuten, Denise Spijker, Miriam de Weerd en  Henna Kragt hadden als snel het antwoord op die vraag en waren bereid om ondanks alle belemmerende Corona-maatregelen de schouders eronder te zetten.

Die 23e editie werd uiteraard heel anders dan de voorgaande jaren. Dus niet het gebruikelijke beeld van jeugdleden van USV, die samen met de chauffeurs medewerking verlenen aan deze traditionele actie van de Supportersvereniging door middel van deur-aan-deurverkoop. Ook dit werd door de Corona-crisis geliquideerd.

De bestellingen konden dit jaar zowel telefonisch als via mail kenbaar gemaakt worden. Vervolgens kon de fleurige bestelling op vrijdag 5-2-2021 volledig corona-proof, via een speciale bloemenactie drive-through, bij de USV-kantine afgehaald worden.

Een groot compliment voor de organiserende dames want – ondanks de vele beperkende maatregelen – zijn toch maar even 400 plantjes verkocht. Met recht een prachtig resultaat en een beloning voor het creatieve denken van Evelien, Denise, Miriam en Henna.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!