Yves Heskamp heeft oog voor jeugd USV.

Hoofdtrainer Yves Heskamp is bezig aan zijn 3e seizoen bij USV. Komend seizoen is hij werkzaam in Ommen en zal dan terugkijken op een bijzondere periode op sportpark Hulsterlanden. Want ga maar na. Het vorige seizoen werd in maart afgebroken terwijl het huidige seizoen al in oktober abrupt werd stilgelegd. Een hervatting, zelfs in afgeslankte vorm, is ver weg. Door de corona-beperkingen kan er door senioren ook niet in groepsverband worden getraind. Bij de jeugd kan dat gelukkig wel. Daarom stelde Yves Heskamp voor om wekelijks de jeugd van USV te gaan trainen. Een aanbod dat uiteraard bijzonder op prijs werd gesteld. De oefenmeester uit Meppel neemt telkens een ander team onder handen. Afgelopen maandag was de MO-15 aan de beurt. De dames waren een en al oor bij de uitleg van de oefenstof. ‘Een prestatie op zich’, knipoogt bestuurslid John Spijker. ‘Mooi dat het zo kan. Yves vindt het leuk om te doen en onze jeugd is erg enthousiast. Wat wil je nog meer?’

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!