Vriendenloterij steunt USV met € 5.000,-!!!

De Vriendenloterij heeft USV benoemd tot Club van de Week. Daardoor kan een USV een prachtige cheque tegemoetzien van € 5.000,-. Het bedrag is bedoeld als bijdrage in de renovatieplannen. En dan met name om het dak te vervangen. De werkzaamheden die deze winter in gang zijn gezet, sluiten goed aan bij de maatschappelijke betrokkenheid van de Vriendenloterij. Zij zoeken naar specifieke doelen en projecten binnen het verenigingsleven ter versterking van de club en de leden. USV is uiteraard erg blij met deze financiële opsteker. Zeker nu het clubleven al een jaar lang noodgedwongen op een laag pitje staat. Met een nieuw dak houdt de club het weer jarenlang droog en wordt er ook nog eens flink bespaard op de stookkosten. Deze uitverkiezing komt dan ook op een heel welkom moment. Het dak gaat er dan ook letterlijk af!

Vriendenloterij: mes snijdt aan twee kanten

USV is al jaren actief met de Vriendenloterij. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en bepalen zelf waar de helft van hun inleg naartoe gaat. Dat kan ook een vereniging als USV zijn. Veel USV’ers hebben die keus gemaakt. Op jaarbasis betekent dit een aanzienlijke bijdrage voor de clubkas. Dank voor die steun. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!