4 tegen 4 drive-in mixtoernooi.

Afgelopen zaterdag waren de jongens en dames van de JO8 en de JO9 al vroeg aanwezig en hadden hun voetbalschoenen thuis gelaten en geruild met sportschoenen zonder noppen, want straatvoetbal stond op het programma. Er waren ook handschoenen en mutsen gespot, want de temperatuur was al serieus gezakt. Op de parkeerplaats bij USV waren veldjes uitgezet om een onderling 4x4 mixtoernooi te houden. Al snel merkten de kinderen dat de bal sneller rolt dan in het veld en pasten zich vlot aan.

Met korte passes en snelle bewegingen ging het spel vlot op en neer. Voor de aanwezige toeschouwers leuk om naar te kijken. Ja, toeschouwers waren welkom: vaders en moeders, opa’s en oma’s waren in een lange rij in hun auto’s langs de veldjes opgesteld. Eindelijk weer hun zoon, dochter, of kleinkind weer kunnen zien sporten. Elke tien minuten wisselden de teams van tegenstander of samenstelling. Na een uur intensief spelen waren de knollen bij de meeste kinderen wel op en had het welkome eindsignaal geklonken. Snel van de ranja genieten en op naar de warme douche.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!