Prijswinnaar muziekbingo en Supportersvereniging USV schenken € 500,- aan Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen.

Zaterdag 9 jan. jl. organiseerde USV een digitale nieuwjaarsreceptie. Compleet met allerlei nieuws-items èn een door de Supportersvereniging USV georganiseerde muziek-bingo, waarmee fantastische prijzen te winnen waren. De hoofdprijs betrof 1 minuut gratis winkelen bij Supermarkt Plus en de winnaar van deze prijs, Klaas Kreule, besloot deze prijs ter beschikking te stellen aan de Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen. De Supportersvereniging USV vond dit een dermate mooi en royaal gebaar dat spontaan besloten werd het hiermee gemoeid gaande bedrag te verdubbelen. En zo gebeurde het dat de Voedselbank op zaterdag 23 januari een bedrag van € 500,- in ontvangst kon nemen van Klaas (alias Appie) Kreule en de Supportersvereniging USV. Dit bedrag is te besteden bij Plus Supermarkt en bijkomende voordeel voor de Voedselbank is dat de eigenaar van Plus Supermarkt, Luuk Tijs, de gewenste artikelen  tegen gereduceerde prijs beschikbaar stelt.

 

Op de foto, staand v.l.n.r.: Winnaar van de Muziekbingo Klaas Kreule, Gerrie van Lenthe van de Voedselbank en eigenaar Luuk Tijs van Plus Supermarkt.

Op de voorgrond v.l.n.r.: Aalt de Weerd en Gerjan Kappert van de Supportersvereniging USV.

Foto: Marcel van Saltbommel.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!