Nieuwjaarsreceptie USV Nieuwleusen vanuit huiskamer

Nieuwjaarsreceptie USV Nieuwleusen vanuit huiskamer

NIEUWLEUSEN - De traditionele nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen kon dit jaar natuurlijk niet plaatsvinden in de kantine. Maar de leden lieten dit feestje niet aan zich voorbij gaan op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar.

USV en de Supportersvereniging organiseerden een digitale receptie in samenwerking met Power Force Zwolle en Sound Check.  Achter scherm of laptop toostte men in meer dan 200 huiskamers op het nieuwe jaar. Compleet met bingo, prima muziek, goede presentatie en een speciale app, waarin in zo’n 2,5 uur honderden apps en hilarische foto’s voorbij kwamen.

Nieuwe trainers

Voorzitter Michiel Smudde blikte kort terug op een vervelend 2020, maar hij kijkt hoopvol naar komend jaar. Hij meldde dat Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand volgend jaar USV 1 gaan trainen. “Een geweldig mooie combinatie”, aldus Smudde.

Plus Luuk Tijs en Wildeboer uit Nieuwleusen verlengden hun hoofsponsorschap met drie jaar. Autobedrijf Jansen uit Balkbrug treedt toe als sponsor, die zich helemaal op de jeugd gaat richten. De grote verbouwing die gepland stond voor afgelopen jaar kon niet doorgaan door corona. Maar de verbouwing van de kleedkamers zit, door niet aflatende inzet van de bouwploeg, goed op schema. Smudde baalde er van dat wij het 70 jarig lidmaatschap van Jan Borgers senior niet gepast konden vieren, maar straalde toen hij bekend maakte dat het eerste nieuwe lid dit jaar al weer is aangemeld: de pas enkele dagen oude Scott Massier.

Om 18.00 uur was het spektakel voorbij. Iedereen was lovend over dit initiatief en de uitvoering, maar volgend jaar toch graag weer in de eigen kantine..

Via de link kun je de nieuwjaarsreceptire nog een keer beleven! live record nieuwjaarsreceptie138063827 4078540415518695 5708143368481145960 o 1

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!