Digitale Nieuwjaars receptie USV groot succes!

Niet in de kantine, maar voor de buis.

De 2e zaterdag van het jaar is traditioneel de dag dat USV de nieuwjaarsreceptie houdt. En zo ook dit jaar. Maar ja, Corona. Dus geen feest in de kantine.

“Het zal ons niet gaan gebeuren dat we weer een feestje moeten missen,” werd er geroepen. En dus staken USV en haar Supportersvereniging de koppen bij elkaar. “Als we niet kunnen feesten in de kantine, dan doen we het anders.” En dat hebben we geweten.

In samenwerking met Power Force Zwolle en Sound Check werd alles uit de kast gehaald om een geweldige nieuwjaarsreceptie te organiseren. Maar dan digitaal.

Zaterdag 9 januari werd er voor de buis of de laptop in meer dan 200 huiskamers getoast op het nieuwe jaar. Compleet met bingo, prima muziek, goede presentatie en een speciale app, waarin in zo’n 2,5 uur honderden apps en hilarische foto’s voorbij kwamen.

Voorzitter Smudde had veel te melden. Hij blikte kort terug op een vervelend 2020, maar hij keek zeker ook hoopvol naar komend jaar. Een jaar waar USV zich gesteund weet door vele vrijwilligers en sponsoren. Plus Tijs en Wildeboer uit Nieuwleusen verlengden hun hoofsponsorschap met drie jaar. Autobedrijf Jansen uit Balkbrug treedt toe als fantastische sponsor, die zich helemaal op de jeugd gaat richten. De grote verbouwing die gepland stond voor afgelopen jaar kon niet doorgaan door Corona. Maar de verbouwing van de kleedkamers zit, door niet aflatende inzet van de bouwploeg, goed op schema. Smudde baalde er van dat wij het 70 jarig lidmaatschap van Jan Borgers senior niet gepast konden vieren, maar straalde toen hij bekend maakte dat het eerste nieuwe lid dit jaar al weer is aangemeld: De pas enkele dagen oude Scott Massier. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

En, de opvolger van Yves Heskamp werd bekend gemaakt. Of eigenlijk opvolgers. Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand staan volgend jaar klaar om USV 1 te trainen. “Een geweldig mooie combinatie”, aldus Smudde.

Om 18.00 uur was het spektakel voorbij. Iedereen was lovend over dit initiatief en de uitvoering, maar volgend jaar toch graag weer in onze kantine!

Een gezond en sportief 2021 allemaal.138063827 4078540415518695 5708143368481145960 o

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!